Ο Ενορίτης

Ο παπάς και η...τρανσέξουαλ-Ιστορία για γέλια και για κλάμματα
Ο Ενορίτης | Δημοσίευση: 26/11/2012

Απίστευτο: Ερωτική σχέση- σκάνδαλο, με εντυπωσιακή τρανσέξουαλ διατηρεί ιερέας της περιοχής μας, προκαλώντας τα καυστικά σχόλια του κόσμου, με τις κοινές μεταμεσονύχτιες εμφανίσεις τους.
Πρόκειται για παπά νυμφευμένο που ξεχωρίζει για την σωματική του διάπλαση και έχει «σπιτώσει» την τρανσέξουαλ, σε γκαρσονιέρα που έχει ενοικιάσει ο ίδιος στην περιοχή Αγ. Σοφίας- Αγ. Αλεξίου της Πάτρας ( ο ιερέας δεν ιερουργεί σε αυτές τις συνοικίες)!
Η συγκεκριμένη τρανσέξουαλ, είναι από την Θεσσαλονίκη και βρίσκεται στην Αχαϊκή πρωτεύουσα τους τελευταίους 5 μήνες. Από τις πρώτες ημέρες ελεύσεως στην πόλη μας και ευρισκόμενη σε τραγική οικονομική κατάσταση, ξεκίνησε να εξασκεί το αρχαιότερο των επαγγελμάτων, κάνοντας «πιάτσα» κυρίως στην περιοχή της παραλιακής οδού. Λόγω της προκλητικής εμφάνισής της, αρκετοί ήταν οι συμπολίτες που είχαν αντιληφθεί την παρουσία της, στο χώρο του παλαιού κολυμβητηρίου και στην πλαζ.
Όταν έγινε η γνωριμία της με τον συγκεκριμένο παππά, σχεδόν ακαριαία ξεκίνησε και η ερωτική τους σχέση, που εξελίχθηκε σε παθιασμένο δεσμό! Η σεξουαλική εξάρτηση του ρασοφόρου από την τρανσέξουαλ, τον οδήγησε στην ενοικίαση γκαρσονιέρας σε γειτονιά της Πάτρας, στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή Αγ. Σοφίας- Αγ. Αλεξίου.
Εκεί πλέον διαμένει με έξοδα του ιερέα η τρανσέξουαλ, χώρος που έχει μεταβληθεί σε ερωτική φωλιά του παράνομου ζευγαριού.
Όπως η ίδια η τρανσέξουαλ διαδίδει, ο παπάς ερεθίζεται ακόμα περισσότερο όταν στο κρεβάτι τους σχηματίζεται ερωτικό τρίγωνο, με την συμμετοχή και άλλου προσώπου. Λέει, ότι ικανοποιείται με την παρακολούθηση των προκαταρκτικών σεξουαλικών παιχνιδιών μεταξύ της ίδιας και του τρίτου προσώπου, (το οποίο συχνά αλλάζει), με τον ιερωμένο να μπαίνει στο «τερέν» του πόθου, ενώ έχει κάνει την ανάλογη «προθέρμανση»...
Όμως οι παρουσίες τους, δεν περιορίζονται μόνο στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου, αφού φαίνεται ότι τις νύχτες ο παπάς, κάνει ...αγρυπνίες: Αποχωρίζεται τα ράσα και εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι διατηρεί μικρή γενειάδα, περνάει απαρατήρητος για τους πολλούς με την πολιτική του ενδυμασία. Μαζί πραγματοποιούν νυχτερινές βόλτες, στο μαύρο αμάξι του ιερέα, με κυριότερο προορισμό την πλαζ του ΕΟΤ, το Ρίον και τον Ψαθόπυργο, ενώ στο σαλόνι του αυτοκινήτου, ζωντανεύουν σκηνές δόξας, από το παλιό σουξέ του Κώστα Τουρνά «Δεν το ξανακάνω σ' Autobianchi»...

Αμφίβολο είναι, εάν η πρεσβυτέρα του παπά, έχει υποψιαστεί παραμικρό, καθώς εδώ μάλλον ισχύει το γνωμικό «ο κόσμος το 'χει τούμπανο...»

Πηγή:dete.gr 

δείτε περισσότερα »
Πρόσκληση- πρόκληση για την ενθρόνιση του μητροπολίτη Ιερισσού
Ο Ενορίτης | Δημοσίευση: 23/11/2012

Δυστυχώς κάποιοι από τη Μητρόπολη Ιερισσού, είναι εκτός τόπου και χρόνου. Προφανώς η οικονομική κρίση δεν έχει περάσει  στην όμορφη Χαλκιδική και δεν έχει φθάσει στην μητροπολιτική περιφέρεια. Δεν εξηγείται διαφορετικά η πολυτελής πρόσκληση που εκτυπώθηκε και διανεμήθηκε για την ενθρόνιση του μητροπολίτη.

Αύριο Σάββατο γίνεται η ενθρόνιση του μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ.κ. Θεοκλήτου.

Η πρόσκληση που τυπώθηκε για την ενθρόνιση είναι τουλάχιστον προκλητική. «Ούτε βασιλιάς να ήταν…», ήταν το σχόλιο ιεράρχη που  

δείτε περισσότερα »
Ποιος κληρικός ήταν ο πράκτορας Κοβάτσεφ;
Ο Ενορίτης | Δημοσίευση: 14/11/2012

Δεκαετία 70 και 80…Παιχνίδια κατασκοπείας με επίκεντρο το Άγιον Όρος από Βούλγαρους μοναχούς… Μυστικές υπηρεσίες… Ο πράκτορας Κοβάτσεφ…Αποστολή η κλοπή ιστορικών κειμηλίων… Η ελληνική υπηρεσία αντικατασκοπίας αύξησε την επαγρύπνησή της και τελικά έβαλαν αιφνιδίως τέλος στην παραμονή του πράκτορα Κοβάτσεφ την άνοιξη του 1979, με την αιτιολογία «υπερέβη τα καθήκοντά του». Ποιος κληρικός είναι ο πράκτορας Κοβάτσεφ;

Όλα αυτά υπήρχαν σε ένα ενδιαφέρον (σχετικά παλαιό) δημοσίευμα της εφημερίδας  «Τα Νέα»  

δείτε περισσότερα »
Μασώνοι ισχυρίζονται ότι μύησαν "εξέχοντα Έλληνα ιερωμένο"!
Ο Ενορίτης | Δημοσίευση: 07/11/2012

Αντιγράφουμε την ανακοίνωση από την ιστοσελίδα "Ελλληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων". Ανακοίνωση αόριστη, που απλά αναφέρεται σε έλληνα εξέχοντα ιερωμένο :"Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012 έλαβε χώρα στην έδρα του Υπάτου Συμβουλίου του 33ο διά την Ελλάδα, παρουσία του Υπάτου Μεγ. Ταξιάρχου Κραταιοτ. αδ. Ραφαήλ ντε Σιγούρα, η εγκατάσταση νέων αρχών του Υπερτάτου Περιστυλίου των "Τεσσάρων Εστεμμένων" υπ' αρ. 5 το οποίο εργάζεται κατά το τυπικό του Ερεδώμ (Heredom).
Στον κατάμεστο Τεκτονικό Ναό παρεκάθησαν αδελφοί από όλα τα εν Αθήναις Περιστύλια του Σκωτικού Τύπου, καθώς και επισκέπτες από τα Ύπατα Συμβούλια της Κύπρου και της Αγγλίας. Ο νέος Σοφώτατος Ηγεμών μετά την ενθρόνισή του διεξήγαγε -συνεπικουρούμενος από το Συμβούλιο των Αξιωματικών του- υποδειγματική μύηση στον 18ο βαθμό του ΑΑΣΤ κατά το Τυπικό του Πρίγκηπος Ροδοσταύρου του Ερεδώμ. 

δείτε περισσότερα »
Εσπασαν τα κλειδιά της λάρνακας του Αγίου Δημητρίου
Ο Ενορίτης | Δημοσίευση: 07/11/2012

Μια εβδομάδα περίπου μετά τη μεγάλη εορτή του Αγ.Δημητρίου, στις 4 Νοεμβρίου, στον Ι.Ν.Αγ.Δημητρίου Θεσσαλονίκης γίνεται με κάθε ευλάβεια η τελετή καθαγιασμού του Μύρου του Αγ.Δημητρίου. Στην αρχή τελείται παράκληση προς τον Άγιο και μετά ανοίγουν την λάρνακα του Αγίου για να πάρουν με βαμβάκια το Άγιο Μύρο του Αγ.Δημητρίου.

Φέτος εξαιτίας ενός τυχαίου γεγονότος, δεν έγινε κατορθωτό να ανοίξει ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος τη λάρνακα του Αγίου παρά μόνο τα δύο μικρά καπάκια που βρίσκονται πάνω από τη λάρνακα. Κάποιοι από το εκκλησίασμα μίλησαν για "σημάδι από τον άγιο...". Μπορεί... Πάντως  όπως εξήγησε στο "ierovima" ο πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης αρχιμανδρίτης Στέφανος Τόλιος, η λάρνακα δεν άνοιξε γιατί έσπασαν τα κλειδιά της. 

δείτε περισσότερα »
Ο Άγιος Νέστορας και η Αννα Βίσση
Ο Ενορίτης | Δημοσίευση: 28/10/2012

Σοκ προκάλεσε το ατύχημα της Άννας Βίσση, που νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο μετά την πτώση της από ύψος δύο μέτρων κατά την διάρκεια της πρεμιέρας της!Κάποιοι πρόσεξαν την αφίσσα της Αννας Βίσση και μίλησαν τον Άγιο που την προστάτευσε από τα χειρότερα.

Στην αφίσα της Άννας (φωτο) για το νυχτερινό μαγαζί που εμφανιζόταν, η τραγουδίστρια κρατά ένα βέλος, το οποίο την τρυπάει στα πλευρά και τρέχει αίμα. Να σημειωθεί ότι από την πτώση, η Άννα χτύπησε στα πλευρά της! Ενδιαφέρον, όμως, έχει ακόμα ένα στοιχείο: το ατύχημα της Άννας έγινε ξημερώματα της 27ης Οκτωβρίου, ημέρα που η Εκκλησία μας τιμά την μνήμη του Αγίου Νέστορα. Νέστορας λεγόταν ο πολυαγαπημένος πατέρας της τραγουδίστριας, που έφυγε από την ζωή τον περασμένο Μάιο.
 

δείτε περισσότερα »
Στα πράσα παπάς, πωλητής εικόνων
Ο Ενορίτης | Δημοσίευση: 24/10/2012

Στα πράσα πιάστηκαν στη Λάρισα ένας 46χρονος παπάς και μια 52χρονη την ώρα που προσπαθούσαν να πουλήσουν σε αστυνομικούς εικόνες από εκκλησία έναντι 450.000!

Οι δυο τους είχαν στην κατοχή τους εννέα συνολικά εκκλησιαστικές εικόνες ιδιαίτερα μεγάλης χρηματικής και χρονολογικής αξίας.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς.
 

δείτε περισσότερα »
Νέα πρόκληση με φωτογραφική απόδοση του Μυστικού Δείπνου
Ο Ενορίτης | Δημοσίευση: 16/10/2012

Νέα χυδαία πρόκληση σε βάρος της Ορθοδοξίας! Η έκθεση της Σουηδέζας φωτογράφου Elisabeth Ohlson Wallin που παρουσιάζει γνωστά γεγονότα της Καινής Διαθήκης με πρωταγωνιστές ομοφυλόφιλους και λεσβίες, άνοιξε στο Βελιγράδι, εν μέσω ισχυρών διαμαρτυριών από χιλιάδες ορθόδοξους χριστιανούς και ακτιβιστές.

Οι διαμαρτυρίες αφορούν στην έκθεση με το όνομα «Ecce Homo» (‘Ίδε ο Άνθρωπος’) την οποία φιλοξενεί το ‘Κέντρο Πολιτιστικής Εξυγίανσης’ (CKZD).
Στις φωτογραφίες της εν λόγω έκθεσης εμφανίζονται γνωστά περιστατικά από την Καινή Διαθήκη, όπως τα Θεοφάνεια, ο Μυστικός Δείπνος και ο Γολγοθάς, στα οποία όμως, μέσα από το πρίσμα της φωτογράφου εμφανίζονται ομοφυλόφιλοι και τρανσέξουαλ ντυμένοι με αποκαλυπτικά και προκλητικά ρούχα.

Έτσι, στον «Μυστικό Δείπνο» η ομοφυλόφιλη φωτογράφος παρουσιάζει τον Ιησού  ενδεδυμένο με γυναικείο φόρεμα και να φοράει ψηλοτάκουνα  

δείτε περισσότερα »
"Πόθεν έσχες" τα... εγκόλπια σεβασμιώτατε;
Ο Ενορίτης | Δημοσίευση: 10/10/2012

Ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών, με την οποία ζητούν να μάθουν το κατά πόσον υποβάλλουν δήλωση «πόθεν έσχες» οι ιεράρχες, κληρικοί και λαϊκοί που υπηρετούν σε υψηλόβαθμες θέσεις σε εκκλησιαστικούς οργανισμούς, κατέθεσαν οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης και Γρηγόρης Ψαριανός.

Με την ίδια ερώτηση, που κατατέθηκε στη Βουλή, οι βουλευτές ζητούν να ενημερωθούν εάν, πως και σε ποιες ιερές μονές και μητροπόλεις διενεργήθηκαν και διενεργούνται φορολογικοί έλεγχοι.

Επίσης, ρωτούν «πόσες εκθέσεις ελέγχου έχουν καταρτιστεί» και «πόσα πρόστιμα και προσαυξήσεις έχουν επιβληθεί και πόσα έχουν εισπραχθεί».

Ερωτούν, τέλος, τον υπουργό Οικονομικών εάν προτίθεται να επεκτείνει τους ελέγχους «σε άλλα εκκλησιαστικά ιδρύματα και πρόσωπα».

 

δείτε περισσότερα »
Δεν θα κηδεύονται όσοι δεν έχουν πληρώσει το φόρο!
Ο Ενορίτης | Δημοσίευση: 26/09/2012

Γερμανικό δικαστήριο δικαίωσε σήμερα την πολιτική της Καθολικής Εκκλησίας η οποία αρνείται να τελέσει χριστιανική κηδεία στους πιστούς που δεν έχουν πληρώσει τον εκκλησιαστικό φόρο.

Ο Χάρτμουτ Τσαπ είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη υποστηρίζοντας ότι το να είναι κανείς μέλος μιας εκκλησίας καθορίζεται από τις προσωπικές πεποιθήσεις του και όχι από την οικονομική σχέση που έχει μαζί της.

Ωστόσο το ομοσπονδιακό διοικητικό δικαστήριο της Λειψίας απέρριψε τον ισχυρισμό του. Νομικοί κύκλοι σχολίαζαν ότι αν ο Τσαπ είχε δικαιωθεί, θα έπρεπε να μεταρρυθμιστεί το σύστημα φορολόγησης στη Γερμανία.

Με βάση μια συμφωνία που ανάγεται στο 19ο αιώνα τα 24 εκατομμύρια των Καθολικών της Γερμανίας πληρώνουν φόρο 8-9% του εισοδήματός τους υπέρ της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας. Η είσπραξη των φόρων γίνεται από κρατικούς αξιωματούχους οι οποίοι καταγράφουν επίσης και όσους δηλώνουν ότι δεν ανήκουν πλέον στην εκκλησία.

Υπολογίζεται ότι πάνω από τους μισούς Καθολικούς είναι εγγεγραμμένοι και πληρώνουν τον εκκλησιαστικό φόρο.

Τη Δευτέρα η Καθολική Εκκλησία ανακοίνωσε ότι σε όσους επιλέγουν να μην πληρώνουν τον φόρο αρχικά θα απευθύνει μια προειδοποίηση και κατόπιν θα αρνείται να τους κηδέψει ή να τελέσει άλλα μυστήρια. (ethnos.gr) 

δείτε περισσότερα »

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50