Απών ο Αρχιεπίσκοπος από τις εκδηλώσεις για την ιερή μνήμη του Αποστόλου Παύλου

Ρεπορτάζ | Δημοσίευση: 27/06/2011

Απών θα είναι ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος από τις εκδηλώσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος για την ιερή μνήμη του μεγάλου Αποστόλου των Εθνών Παύλου, ιδρυτού της Εκκλησίας της Ελλάδος. Για αύριο Τρίτη,στον πανηγυρίζοντα Καθεδρικό Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου Κορίνθου , στον Πανηγυρικό  Εσπερινό, θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει ο Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ, ως εκπρόσωπος του μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών.

Επίσης το απόγευμα της ιδίας ημέρας , στον Ιερό Βράχο του Αρείου Πάγου, θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτου Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσεβίου, ο οποίος και θα εκπροσωπήσει τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο.

Ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας που αναρρώνει από το πρόσφατο ατύχημά του,  το Σάββατο βρέθηκε στο γάμο της τηλεπερσόνας κυρίας Σταματίνας Τσιμτσιλή μετά του δικηγόρου κυρίου  Θεμιστοκλή Σοφού που τελέστηκε στο εκκλησάκι του Αγίου Σεραφείμ στο Κτήμα Νάσιουτζικ, το απόγευμα του περασμένου Σάββατο. Τον γάμο τέλεσαν οι μητροπολίτες Φιλίππων κ. Προκόπιος και Ιλίου κ. Αθηναγόρας.