Ο παπάς και η...τρανσέξουαλ-Ιστορία για γέλια και για κλάμματα

Ο Ενορίτης | Δημοσίευση: 26/11/2012

Απίστευτο: Ερωτική σχέση- σκάνδαλο, με εντυπωσιακή τρανσέξουαλ διατηρεί ιερέας της περιοχής μας, προκαλώντας τα καυστικά σχόλια του κόσμου, με τις κοινές μεταμεσονύχτιες εμφανίσεις τους.
Πρόκειται για παπά νυμφευμένο που ξεχωρίζει για την σωματική του διάπλαση και έχει «σπιτώσει» την τρανσέξουαλ, σε γκαρσονιέρα που έχει ενοικιάσει ο ίδιος στην περιοχή Αγ. Σοφίας- Αγ. Αλεξίου της Πάτρας ( ο ιερέας δεν ιερουργεί σε αυτές τις συνοικίες)!
Η συγκεκριμένη τρανσέξουαλ, είναι από την Θεσσαλονίκη και βρίσκεται στην Αχαϊκή πρωτεύουσα τους τελευταίους 5 μήνες. Από τις πρώτες ημέρες ελεύσεως στην πόλη μας και ευρισκόμενη σε τραγική οικονομική κατάσταση, ξεκίνησε να εξασκεί το αρχαιότερο των επαγγελμάτων, κάνοντας «πιάτσα» κυρίως στην περιοχή της παραλιακής οδού. Λόγω της προκλητικής εμφάνισής της, αρκετοί ήταν οι συμπολίτες που είχαν αντιληφθεί την παρουσία της, στο χώρο του παλαιού κολυμβητηρίου και στην πλαζ.
Όταν έγινε η γνωριμία της με τον συγκεκριμένο παππά, σχεδόν ακαριαία ξεκίνησε και η ερωτική τους σχέση, που εξελίχθηκε σε παθιασμένο δεσμό! Η σεξουαλική εξάρτηση του ρασοφόρου από την τρανσέξουαλ, τον οδήγησε στην ενοικίαση γκαρσονιέρας σε γειτονιά της Πάτρας, στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή Αγ. Σοφίας- Αγ. Αλεξίου.
Εκεί πλέον διαμένει με έξοδα του ιερέα η τρανσέξουαλ, χώρος που έχει μεταβληθεί σε ερωτική φωλιά του παράνομου ζευγαριού.
Όπως η ίδια η τρανσέξουαλ διαδίδει, ο παπάς ερεθίζεται ακόμα περισσότερο όταν στο κρεβάτι τους σχηματίζεται ερωτικό τρίγωνο, με την συμμετοχή και άλλου προσώπου. Λέει, ότι ικανοποιείται με την παρακολούθηση των προκαταρκτικών σεξουαλικών παιχνιδιών μεταξύ της ίδιας και του τρίτου προσώπου, (το οποίο συχνά αλλάζει), με τον ιερωμένο να μπαίνει στο «τερέν» του πόθου, ενώ έχει κάνει την ανάλογη «προθέρμανση»...
Όμως οι παρουσίες τους, δεν περιορίζονται μόνο στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου, αφού φαίνεται ότι τις νύχτες ο παπάς, κάνει ...αγρυπνίες: Αποχωρίζεται τα ράσα και εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι διατηρεί μικρή γενειάδα, περνάει απαρατήρητος για τους πολλούς με την πολιτική του ενδυμασία. Μαζί πραγματοποιούν νυχτερινές βόλτες, στο μαύρο αμάξι του ιερέα, με κυριότερο προορισμό την πλαζ του ΕΟΤ, το Ρίον και τον Ψαθόπυργο, ενώ στο σαλόνι του αυτοκινήτου, ζωντανεύουν σκηνές δόξας, από το παλιό σουξέ του Κώστα Τουρνά «Δεν το ξανακάνω σ' Autobianchi»...

Αμφίβολο είναι, εάν η πρεσβυτέρα του παπά, έχει υποψιαστεί παραμικρό, καθώς εδώ μάλλον ισχύει το γνωμικό «ο κόσμος το 'χει τούμπανο...»

Πηγή:dete.gr