Αγιασμός στον Παιδικό Σταθμό της Ι.Μ.Σύρου

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 07/09/2016

Με απόλυτη πληρότητα παιδιών ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά στον Παιδικό Σταθμό και Νηπιαγωγείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου, με αγιασμό, που τέλεσε χθες το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητρ. Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ στον αύλιο χώρο του Εκπαιδευτηρίου, στην Ιερά Μονή Αγίας Βαρβάρας, παρουσία όλων των Γονέων, του Διευθυντή του Σχολείου και Αρχιερατικού Επιτρόπου Σύρου, Πρωτοπρ. Φλαβιανού Αλμπέσκου και της Ηγουμένης της Ιεράς Μονής Αγίας Βαρβάρας, Μοναχής Θεονύμφης.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ευχαρίστησε τους γονείς, διότι εμπιστεύθηκαν και εφέτος τα παιδιά τους στο Εκπαιδευτήριο αυτό της Ιεράς Μητροπόλεως, τονίζοντας ότι «είναι παιδιά μας, τα οποία, κάτω από τη σκέπη του Θεού και την ευλογία της Εκκλησίας, και εφέτος θα προσπαθήσουμε να τους προσφέρουμε άριστες, από κάθε άποψη, μορφωτικές και εκπαιδευτικές υπηρεσίες, μέσα από τις ποικίλες σχολικές δραστηριότητες.
Συνεχάρη, επίσης, τις εκπαιδευτικούς και τις προέτρεψε να εντείνουν ακόμα περισσότερο την επιμέλεια, την αγάπη και τη στοργή τους προς τους μικρούς μαθητές τους.