Αρχείο Ειδήσεων

Δύο μέρες πριν την εορτή του Πολιούχου Αμαλιάδας...
Ρεπορτάζ | Δημοσίευση: 16/01/2020

Δύο μέρες πριν την εορτή του Αγίου Αθανασίου, επέλεξαν άγνωστοι να διαρρήξουν τον μητροπολιτικό ναό του Πολιούχου στην Αμαλιάδα.

Οι δράστες διέρρηξαν την βορεινή πόρτα του ναού, μπήκαν μέσα, πήγαν στο παγκάρι και από εκεί πήραν τα χρήματα περίπου 1300 ευρώ μαζί με τα χρήματα του φιλοπτώχου. Ευτυχώς που οι δράστες αρκέστηκαν μόνο στα χρήματα και δεν βεβήλωσαν ιερά αντικείμενα.

δείτε περισσότερα »
Επιστολή Μητροπολίτη Πατρών στον Καραμανλή για τον δρόμο
Απόψεις - Άρθρα - Σχόλια | Δημοσίευση: 16/01/2020

Επιστολή στον Υπουργό Μεταφορών Κώστα Καραμανλή απέστειλε ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος με αφορμή το θανατηφόρο τροχαίο που στοίχησε τη ζωή στους δυο πατρινούς εκπαιδευτικούς στην Πατρών Πύργου. Ο Μητροπολίτης ζητά από τον υπουργό να προωθηθεί άμεσα το ζήτημα της κατασκευής του αυτοκινητόδρομου.

δείτε περισσότερα »
Ι.Μ.Ιωαννίνων: Άγιος Γεώργιος νεομάρτυς εν Ιωαννίνοις
Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 16/01/2020

Μεταφορά από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Ιωαννίνων αρχιμανδρίτη Θωμά Ανδρέου της Ιεράς Εικόνος του Πολιούχου Αγίου Νεομάρτυρος Γεωργίου του εν Ιωανίννοις, από τον Σεπτό Οίκο Του, στον τόπο του μαρτυρίου Του και στη συνέχεια στον Προσκυνηματικό Ναό Του για την έναρξη της Ιεράς Πανηγύρεως. Φωτογραφίες του κ. Ιωάννη Μπράτη

δείτε περισσότερα »

Σελίδες : 1