Αρχείο Ειδήσεων

ΙΣΚΕ: Συνάντηση με Αρχιεπίσκοπο
Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 11/10/2023

Σήμερα ο Πρόεδρος και Μέλη του Δ.Σ του ΙΣΚΕ είχαν συνεργασία με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμον στα γραφεία της Ιεράς Συνόδου.

δείτε περισσότερα »
Ι.Μ. Αιτωλίας και Ακαρνανίας: Σχολές Γονέων
Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 11/10/2023

Με γνώμονα και πρωταρχικό σκοπό τη στήριξη του θεσμού της οικογένειας θα λειτουργήσει η Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας με αναβαθμισμένο πρόγραμμα και με ομιλίες εκτός από το Μεσολόγγι και το Αγρίνιο και στις έδρες των υπολοίπων Δήμων της Ιεράς Μητροπόλεως, στην Αμφιλοχία, στον Αστακό, στη Βόνιτσα και στο Θέρμο.

Έμπειροι και καταξιωμένοι

δείτε περισσότερα »
Η Ιερά Σύνοδος για τα διαδραματιζόμενα στη Μέση Ανατολή
Απόψεις - Άρθρα - Σχόλια | Δημοσίευση: 11/10/2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ Η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, η οποία συνεδριάζει στην Αθήνα, κατά την τακτική συνεδρίασή Της, παρακολουθεί με βαθύτατη λύπη τις εχθροπραξίες, που διαδραματίζονται κυρίως αυτές τις ημέρες στη Μέση Ανατολή.

δείτε περισσότερα »
Νέοι Γραμματείς στην Ιερά Σύνοδο
Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 11/10/2023

Κώστας Ζαφειρίου- Ο π. Ιωάννης Καραμούζης με απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, ορίσθηκε Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου διαδεχόμενος τον νέο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεο. Επίσης, η ΔΙΣ προέβη και στον ορισμό των νέων Γραμματέων της Ιεράς Συνόδου. Αναλυτικά:
Α’ Γραμματέας: Αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός Πετράκος
Β’ Γραμματέας: Αρχιμανδρίτης Νικόδημος Αθανασίου
Ακόμη η ΔΙΣ όρισε τον Αρχιμανδρίτη Διονύσιο Χατζηαντωνίου Α’ Γραμματέα παρά τω Γραμματεί και τον Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο Δαρδανό Β’ Γραμματέα παρά τω Αρχιγραμματεί.

δείτε περισσότερα »

Σελίδες : 1