Η Τιμία Κάρα του Αγίου Παντελεήμονος στην Ι.Μ Παντελεήμονος Φόδελε

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 06/09/2011

Ενημερώνουμε το πλήρωμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, ότι η Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονος Φόδελε θα έχει την ευλογία να υποδεχθεί την Τιμία Κάρα του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος και Ιαματικού Παντελεήμονος, από την Ιερά Μονή Παναχράντου της νήσου Άνδρου, κατά την 12ητου τρέχοντος μηνός Σεπτεμβρίου.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της υποδοχής και των σχετικών λατρευτικών εκδηλώσεων κατά τις ημέρες της παραμονής της Τιμίας Κάρας στην Ιερά Μονή του Αγίου Παντελεήμονος στο Φόδελε, για ενημέρωση των εφημερίων και του πληρώματος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, παρακαλούνται δε να μετέχουν όσοι επιθυμούν και μπορούν στην υποδοχή του ιερού λειψάνου και στις σχετικές ακολουθίες.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Ώρα 6.30 μ.μ.Υποδοχή έμπροσθεν της Κεντρικής Πύλης της Μονής και εν συνεχεία Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου.

Ώρα 8.30 μ.μ.Ιερά Αγρυπνία ιερουργούντος του Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Ευδοκίμου Φραγκουλάκη, Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Παναχράντου Άνδρου. 

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Ώρα 5.00 μ.μ.Ιερά Παράκλησις.

Ώρα 7.30 μ.μ.Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή του Τιμίου Σταυρού.

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Ώρα 6.30 μ.μ.Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός προεξάρχοντος του Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Αμφιλοχίου, Καθηγουμένου της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίας Τριάδος Τζαγκαρόλων Χανίων.

Ώρα 8.30 μ.μ.Νυκτερινή Θεία Λειτουργία. 

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Ώρα 6.30 μ.μ.Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός προεξάρχοντος του Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Αρσενίου, Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργόυ Γοργολαΐνι.

Ώρα 8.30 μ.μ. Νυκτερινή Θεία Λειτουργία. 

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Ώρα 6.30 μ.μ.Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός προεξάρχοντος του Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Μακαρίου, Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Παναγίας Κουδουμά.

Ώρα 8.30 μ.μ.Νυκτερινή Θεία Λειτουργία. 

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Ώρα 6.30 μ.μ.Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός 

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Ώρα 7.00 π.μ.Όρθρος και Θεία Λειτουργία Ιερουργούντος του Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτου του Οικουμενικού Θρόνου και Ιεροκήρυκος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης κ. Μακαρίου.

Ώρα 6.00 μ.μ.Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και Αναχώρησις της Τιμίας Κάρας του Αγίου Παντελεήμονος. 

Από το Γραφείο Τύπου