Αναβαθμίστηκε η διαδικτυακή παρουσία του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 04/07/2011

Ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση της ελληνικής έκδοσης του επισήμου ιστοχώρου του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων www.jerusalem-patriarchate.info, με την προσθήκη νέου πληροφοριακού υλικού για τα Πανάγια προσκυνήματα, καθώς και την επικαιροποίηση των στοιχείων επικοινωνίας.

Ξεκίνησε η αποστολή του 15νθημερου ηλεκτρονικού ενημερωτικού περιοδικού (Newsletter) μέσω της Πύλης Ειδησεογραφίας του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, www.jp-newsgate.net, για τη λήψη του οποίου είναι απαραίτητη η εγγραφή στο σχετικό σημείο του ιστοχώρου. Ξεκίνησε επίσης η κοινοποίηση της ειδησεογραφίας του Πατριαρχείου μέσω του γνωστού συστήματος κοινωνικής δικτύωσης Facebookστην διεύθυνση www.facebook.com/JerusalemPatriarchate.

Ετέθη σε λειτουργία η δικτυακή τηλεόραση «RomiosiniTV» στο κανάλι www.youtube.com/RomiosiniTV, και έχει γίνει διασύνδεσή του με την Πύλη Ειδησεογραφίας του Πατριαρχείου www.jp-newsgate.net, ώστε τα κινηματογραφικά στιγμιότυπα να συνοδεύουν τις αντίστοιχες ειδήσεις. Παράλληλα έχει τεθεί σε δοκιμαστική λειτουργία το δικτυακό εγχείρημα «Ράδιο Ρωμηοσύνη», μέσω του οποίου ο ακροατής θα δύναται να ακούσει ομιλίες πνευματικού περιεχομένου αρχικά και στην συνέχεια θα αναμεταδίδονται κατευθείαν οι ακολουθίες από τους Αγίους Τόπους.

Τέλος ολοκληρώθηκε εκ μέρους της Διευθύνσεως του επισήμου ιστοχώρου του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων η ανατύπωση του συγγράμματος «Ιστορία της Εκκλησίας Ιεροσολύμων» του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Χρυσοστόμου Παπαδοπούλου, η επίσημη παρουσίαση της οποίας έγινε στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών.