Μια μεγάλη αγκαλιά από τον μητροπολίτη Ρεθύμνης Ευγένιο

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 28/06/2011

Στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, στό λόφο του Τιμίου Σταυρού, πραγματοποιήθηκε σήμερα, η λήξη του εκπαιδευτικού έτους των εκπαιδευομένων του Συλλόγου "ΑΓΑΠΗ". Ο Σύλλογος "ΑΓΑΠΗ" φιλοξενείται από την Μητρόπολή μας στο κτίριο της Μητροπόλεως δίπλα στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στο Επισκοπείο και ο Επίσκοπό μας είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου.

          Ο Επίσκοπός μας κ. Ευγένιος με τη λήξη του εκπαιδευτικού έτους, προσκάλεσε τους εκπαιδευομένους, τους γονείς, τους εργαζομένους, την επιστημονική επιτροπή, την ομάδα εθελοντών εκπαιδευτών και τα μέλη του Δ.Σ. και παρέθεσε δεξίωση. Για μια ακόμη φορά ευχαρίστησε όλους και επισήμανε το σπουδαίο έργο που επιτελείται στο Σύλλογο, ένα «έργο αγάπης χωρίς όρια» όπως τόνισε χαρακτηριστικά. Ο Σύλλογος από τον προσεχή Σεπτέμβριο θα αρχίσει και πάλι να προσφέρει την βοήθεια του στα παιδιά που την χρειάζονται.

          Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Ρεθύμνου κ. Ντακάκης, η φυσιοθεραπεύτρια του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ κα Σταυγιανουδάκη,  ο Πρόεδρος του Σωματείου ΑμεAΡεθύμνου κ. Τσαχάκης και ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονή Ατάλης-Μπαλή, Πανοσιολ. Αρχιμ. Παρθένιος Καλυβιανάκης, ο οποίος εθελοντικά βοηθά το έργο του Συλλόγου ως ψυχολόγος των παιδιών και των γονέων τους. (Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως)