Η σωστή υπενθύμιση στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ι.Μ.Ηλείας

Ρεπορτάζ | Δημοσίευση: 20/12/2023
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΩΛΕΝΗΣ "ΘΕΟΣ ΕΦΑΝΕΡΩΘΗ ΕΝ ΣΑΡΚΙ"
Η αφίσα με την υπενθύμιση στην εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως ήταν εύστοχη και επίκαιρη, γιατί κάποιοι... ντρέπονται να ευχηθούν "Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα"...
π. Νικόλαος Κατσηδήμας-ΛΑΜΠΡΗ Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΗΛΕΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ: "ΘΕΟΣ ΕΦΑΝΕΡΩΘΗ ΕΝ ΣΑΡΚΙ" ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ "ΑΠΟΛΛΩΝ" ΠΥΡΓΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΗΤΑΝ ΟΝΤΟΣ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΥΣΤΑΓΩΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΥΜΝΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΚΑΛΑΝΤΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Π. ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΝΑΚΗ ΠΡΩΤΟΣΥΓΚΕΛΛΟΥ ΤΗΣ Ι.Μ. ΓΟΡΤΥΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΕΩΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: "ΑΓΑΠΗ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ" ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΕΠΤΟΥ ΜΑΣ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΟΥ Κ.Κ.΄ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ "ΣΤΗΛΗ ΑΛΑΤΟΣ"
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Η ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΣΟΥΝ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΑ ΕΥΜΕΝΗ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΜΑΣ Κ.Κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Β' ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΣΥΓΚΕΛΛΟΥ Π. ΦΙΛΑΡΕΤΟΥ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΑΚΟΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΑΨΟΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ. (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ Π. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΣΗΔΗΜΑΣ).
 
(ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 6:30 Μ.Μ. Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ).