Ευλογίες και τιμητική πλακέτα στον άριστο μαθητή

Ο Ενορίτης | Δημοσίευση: 24/08/2014

Την  Παρασκευή 22-8-2014 και ώρα 10:00, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος, παρευρέθηκε στην τελετή απονομής των Πτυχίων των Αποφοιτησάντων Δοκίμων Εφέδρων Αξιωματικών Μηχανικού και Μηχανικού – Γεωγραφικού της 2014 Β’ ΕΣΣΟ, στο Λουτράκι και τέλεσε την «ορκωμοσία» τους ενωπίον του Ι. Ευαγγελίου.

Ακολούθως επέστρεψε στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεώς μας όπου την 12:00 μεσημβρινή αποδεχόμενος ευγενώς σχετικό αίτημα του Δ/ντου του Ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ» κ. Γεωργίου Μανθόπουλου, δέχθηκε τον μαθητή Αλέξανδρο - Σωτήριο Ντόβα, κάτοικο Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας και μέλος πολύτεκνης οικογενείας, ο οποίος και αρίστευσε κατά τις περασμένες Πανελλαδικές Εξετάσεις συγκεντρώνοντας 19.220 μόρια.

Μέσα σε πολύ εγκάρδιο κλίμα ο Σεβασμιώτατος επέδωσε τιμητική πλακέτα και Αριστείο στον επιτυχόντα μαθητή και τον νουθέτησε σχετικώς με τους ορίζοντες που τώρα ανοίγονται μπροστά του και πως αυτός καλείται να τους αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο παραμένοντας κοντά στον Θεό και την Εκκλησία.

Άξιον προσοχής υπήρξε το γεγονός της αντιφωνήσεως εκ μέρους του βραβευθέντος, ο οποίος ευχαρίστησε τον Θεό, τους Γονείς του και τους Καθηγητές του για την πολύτιμη βοήθειά τους, ώστε να φθάσει στο ευτυχές αυτό σημείο της προσωπικής του ζωής.