50.000 ευρώ από το Οικουμενικό Πατριαρχείο

Οικουμενικό Πατριαρχείο | Δημοσίευση: 06/11/2013

onsports.gr -Σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα παρουσιάστηκε το νέο «σπίτι» της Ενωσης, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να στέλνει μήνυμα για τη μεγάλη επιστροφή σε ένα νέο ελληνικό ποδόσφαιρο και το Πατριαρχείο να βάζει το θεμέλιο λίθο ενισχύοντας με 50.000 ευρώ.

Ιστορική μπορεί να χαρακτηριστεί η 6η Νοεμβρίου του 2013 για την Ένωση, καθώς στην κεντρική σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του ιδρύματος «Ωνάση» πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, αλλά και του Μουσείου της Ένωσης και του προσφυγικού πολιτισμού.

Την εκδήλωση προλόγισε ο δημοσιογράφος Νίκος Ευαγγελάτος και έδωσε τον λόγο στον Κωνσταντίνο Κοτσάτο, πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, ο οποίος ανέφερε: «Θέλω να εκφράσω την αισιοδοξία μου στο πλάνο του κ. Μελισσανίδη για να υλοποιήσουμε το πρώτο και βασικό όνειρο της ομάδας. Δεν αρκεί μόνο αυτό το πράγμα. Πρέπει όλοι οι ΑΕΚτζήδες να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα σε σύντομο χρόνο. Δεν είναι εύκολο, καθώς υπάρχει γραφειοκρατία, αλλά είμαστε μια δυνατή ομάδα που δεν θα... σταματήσουμε μπροστά σε κανένα πρόβλημα. Θέλω να πω και κάτι άλλο.

Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Μητροπολίτης Δράμας, Παύλος, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Οικουμενικού Πατριάρχη, Βαρθολομαίου για το έργο και ανέλυσε τη σημαντικότητα του έργου, ενώ γνωστοποίησε πως το Πατριαρχείο, θα καταθέσει το ποσό των 50 χιλιάδων ευρώ στον λογαριασμό της «Δικέφαλος ΑΕ» ως τον πρώτο… λίθο για το έργο.