Ευλόγησε την πρώτη προπόνηση του Πανθρακικού

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 02/07/2013

Με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Μαρωνείας & Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονος, μετά από επιθυμία του ιδίου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη συγκέντρωση και προπόνηση του Πανθρακικού......ενόψει της νέας σεζόν, στο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ. 

Ποδοσφαιριστές,προπονητές, διοικούντες, παλαίμαχοι, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μ. Γαβριηλίδης, αλλά και ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Γ. Ζηλούδης, εμφανίστηκαν αισιόδοξοι πως η ομάδα μπορεί και φέτος να επιτύχει τη διατήρησή της στη μεγάλη κατηγορία, ενώ κάποιοι φίλαθλοι εκτίμησαν πως ο φετινός Πανθρακικός έχει τα φόντα να καταφέρει να διεκδικήσει ακόμη και πλασάρισμα στα πλέι-οφ!
 
Το παρών έδωσαν οι ποδοσφαιριστές:
Κουτσόπουλος,Βρονταράς, Αθανασιάδης, Χρήστου, Ντιόγκο, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης,Καθάριος, Τζάνης, Μπαικαρά, Κάσες, Ζεκίνια, Λαδάκης, Παπαγεωργίου, Χασομέρης(οι δύο τελευταίοι δεν έχουν ανακοινωθεί επισήμως), καθώς και έξι παίκτες από την ομάδα των νέων.
 
Σύσσωμη επίσης παρέστη η ομάδα των προπονητών: Άκης Μάντζιος, Γιάννης Πλαβούκος (τερματοφυλάκων), Νίκος Μαντζουράνης (γυμναστής), Ζόραν Στοΐνοβιτς (βοηθός).
 
Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα διαρκέσει μέχρι τις 17 Ιουλίου, και το δεύτερο θα ακολουθήσει στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας.(inkomotini.blogspost.gr)