Το Τάγμα του Ναού των Ιεροσολύμων απαντά: Δεν είμαστε Μασόνοι

Απόψεις - Άρθρα - Σχόλια | Δημοσίευση: 08/04/2013

Λάβαμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δημοσιεύουμε αυτούσια και χωρίς σχόλια  την κάτωθι επιστολή από το Τάγμα των Ναϊτών:

 


ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ,
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΑΥΤΟΛΟΓΩ.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΩ ΦΑΝΕΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ,ΟΠΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΝΑ,ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ.
ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ.ΕΜΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ.ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝΒ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΙΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΥΨΕΛΗΣ.
ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΧΩ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ,ΤΟΝ ΣΟΦΟ ΙΕΡΕΑ ΙΩΑΝΝΗ ΡΑΜΦΟ{ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ}ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΜΑΘΑ ΟΛΟ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ,ΤΑ ΚΑΘΥΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΑΛΤΙΚΗ.ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ,ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ,ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ.
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΡΑΜΦΟ,ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΓΙΑ ΜΟΡΦΗ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ,ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΒΑΣΤΑΚΗ,ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΖΩΗ.
ΤΕΛΟΣ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ Α Φ Ι Λ Ο ΚΕ Ρ Δ Ω Σ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΖΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ,ΕΘΝΑΡΧΗ ΑΡΧΙΕΠΙΘΣΚΟΠΟΥ ΚΥΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ,ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΑΥΤΟΛΟΓΩ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ.
ΕΡΧΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΤΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΜΙΣΟΛΟΓΑ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΡΙΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ.
ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ.
ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ,ΚΥΡΙΕ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ,ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΤΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΤΑΓΜΑΤΑ,ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ,ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΤΩΝ ΟΦΕΙΚΙΑΛΚΕΙΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ.
ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ.ΤΗΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ.
ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΝΑΙΤΩΝ Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΓΜΑ,ΜΕ 8.500 ΜΕΛΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΑΠΟΙ ΤΟ ΝΑΤΟ,ΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ.
ΜΕΣΩ ΟΗΕ ΚΑΙ ΝΑΤΟ,ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΝΕΡΟΥ ΣΤΙΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ{ΜΗ ΓΝΩΤΩ Η ΔΕΞΙΑ ΣΟΥ,ΤΙ ΠΟΙΕΙ Η ΑΠΙΣΤΕΡΑ ΣΟΥ,ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ}ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΛΟΓΟ.ΠΕΡΙΣΥ ΒΟΗΘΗΣΑΜΕ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ,ΤΟ ΠΙΚΠΑ,ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΑΓΑΠΗΣ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΣ.
ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΥΝΗ ΧΡΟΝΙΑ.
ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ,ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦ.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ.
ΣΑΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΡΧΙΕΡΕΥΣ.ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΟΥ,ΑΡΧΙΕΡΕΥΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΛΕΟΝΤΟΥΠΟΛΕΩΣ,ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ.
ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ,ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ,ΕΝΩ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ,ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ{ΟΠΩΣ ΚΑΛΗΩΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΑΣ}ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΜΑΣΣΩΝΟΥΣ.
ΞΕ Κ Α Θ Α Ρ Ι Ζ Ω ΕΥΘΕΩΣ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Μ Α Σ Σ Ω Ν Ο Ι.ΕΙΜΑΣΤΕ Χ Ρ Ι Σ Τ Ι Α Ν Ι Κ Ο ΤΑΓΜΑ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.
ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΚΑΙ ΔΙΕΡΩΤΟΜΑΙ.ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΑΤΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ?ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΒΛΑΨΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΑΣ ΑΥΤΟ?ΤΟ ΤΑΓΜΑ,ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟΤΑΤΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ.Κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΤΟΝ Β!?ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ????
ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΑΣ.ΕΑΝ Η
ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΑΣΣΩΝΟΙ,ΘΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΑ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΕΘΕΤΑ????ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ¨¨ΘΑ ΕΥΛΟΓΟΥΣΕ ΤΟ ΤΑΓΜΑ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ???
ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΛΕΤΙΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΜΑΣ Ο ΠΟΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ,ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΗΘΟΣ.ΕΙΔΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ,ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΑΓΑΠΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ.
ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΚ ΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΥ ΝΑΟΥ,ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΣΣΩΝΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ.
Ο ΠΑΤΡΙΚ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ.ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΤΟΝ,ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΒΕΝΕΔΙΚΤΟ.ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΒΑΠΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
ΚΥΡΙΕ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ,
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ.ΠΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο Κ.ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΛΑΚΙΑΝ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ,ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ.
ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΤΙ,ΠΡΙΝ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.ΤΟ ΜΗΔΕΝΙ ΔΙΚΗΝ ΔΙΚΑΣΕΙΣ,ΑΜΦΙ ΜΟΙΘΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΦΟ ΡΗΤΟ.
ΤΕΛΟΣ ΚΥΡΙΕ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ,ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΤΥΠΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΜΑΣΣΩΝΙΣΜΟ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ.ΑΡΚΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΣΟΠΛΑΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟ.
ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ

  

Αρχείο Ειδήσεων
<Μάιος 2024>
ΔεΤρΤεΠεΠαΣάΚυ
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάντε click ΕΔΩ για να επικοινωνήσετε μαζί μας.