Τρόφιμα για 1700 οικογένειες από την Ι.Μ.Αρκαλοχωρίου

Αυτοκέφαλες Εκκλησίες | Δημοσίευση: 20/12/2012

(εκ της Ι.Μ.Αρκαλοχωρίου)  -Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε στο Αρκαλοχώρι, από τον Τομέα Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής της Ιεράς Μητρόπολής μας, η καθιερωμένη, πλέον, διανομή, σε εμπερίστατους αδελφούς μας, πτωχούς, νεόπτωχους και ανέργους, χιλίων επτακοσίων πενήντα (1.750) και πλέον δεμάτων, με τριάντα (30) τόνους τρόφιμα.

Τα τρόφιμα, μεταξύ των οποίων τρεισήμισι (3,5) τόνοι κοτόπουλο,  που συγκεντρώθηκαν, προέρχονταν από αγορές του Τομέα Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής, από τη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κρήτης και από το Ειδικό Πρόγραμμα Ενίσχυσης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Σπουδαία ήταν η προσφορά του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, των Ιερέων, των Εκκλησιαστικών Συμβούλων των Ενοριών, της 133 Σ.Μ. Καστελλίου, αλλά και πολλών εθελοντών επωνύμων και ανωνύμων συνανθρώπων μας, οι οποίοι έκφρασαν έμπρακτα την αγάπη, την αλληλεγγύη, την ευσπλαχνία και τη συμπαράστασή τους προς τον εμπερίστατο πλησίον μας, προς τον αδελφό μας.

Ευχαριστούμε όλους τους ανωτέρω που συνέβαλαν στη συγκέντρωση και διανομή των τριάντα (30) τόνων τροφίμων. Ευχόμαστε τη χάρη, την ευλογία και το έλεος του εν σπηλαίω της Βηθλεέμ τεχθέντος Κυρίου μας σε όλους τους συνανθρώπους μας, το δε νέο έτος 2013 να διέλθομε με υπομονή, επιμονή, αλληλεγγύη και κοινωνική συνοχή.