Δέκα χρόνια ποιμαντορίας του μητροπολίτη Κερκύρας

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 22/11/2012

(εκ της Ι.Μ.) Επί τη συμπληρώσει δεκαετούς ποιμαντορίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νεκταρίου και με την ευκαιρία της κυκλοφορίας ειδικού επετειακού λευκώματος για τα Μοναστήρια της Κέρκυρας, η τοπική μας Εκκλησία διοργανώνει δύο εκδηλώσεις:

Α. Ευχαριστήρια Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νεκταρίου την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012 7.30-10.30 το πρωί στο Ιερό Προσκύνημα του Αγίου και Θαυματουργού Σπυρίδωνος.

Β.Πανηγυρική εκδήλωση την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 6 το απόγευμα στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Χρονίως Πασχόντων «Η ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ».

Κατ’ αυτήν θα παρουσιαστεί ο τόμος από τον Αρχιμανδρίτη π. Τιμόθεο Γεωργίου, καθηγούμενο της Ι. Μ. Πλατυτέρας, την μοναχή Ευφημία, καθηγουμένη της Ι. Μ.  Παντοκράτορος Αγίου Αθανασίου και τον Δημήτρη Ταλιάνη, φωτογράφο και επιμελητή του λευκώματος, θα γίνει τιμητική αναφορά στον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας, ενώ σύντομο εκκλησιαστικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα παρουσιάσει ομάδα Ψαλτών του κερκυραϊκού μουσικού ύφους, υπό τη διεύθυνση του κ. Γεωργίου Μπογδάνου. Η είσοδος είναι ελεύθερη.