Βλέπουν την Παναγία σε παράθυρο!

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 12/11/2012

Περισσότεροι από 100 πιστοί, κάποιοι, μάλιστα, αφού ταξίδεψαν εκατοντάδες μίλια, συγκεντρώθηκαν μπροστά από ιατρικό κέντρο της Κουάλα Λουμπούρ στη Μαλαισία γιατί νομίζουν ότι βλέπουν την Παναγία σε ένα παράθυρο!

Οι πιστοί είναι πεπεισμένοι ότι το μυστηριώδες σημάδι δείχνει τη μητέρα του Χριστού, κάνουν λόγο για θαύμα και μάλιστα έκαναν ολονύχτια προσευχή κάτω από το ιατρικό κέντρο. 

Μερικοί προχώρησαν ακόμα περισσότερο και ισχυρίζονται ότι παραδίπλα μπορούν να δουν και μια εικόνα του Χριστού!

Οι επισκέπτες ανάβουν κεριά και ψέλνουν ύμνους κάτω από το παράθυρο, ενώ η κινητοποίησή τους έχει διαδοθεί και μέσω Facebook.

Ο πατήρ Lawrence Andrew, συντάκτης της The Herald, της μαλαισιανής καθολικής εφημερίδας, ξεκαθάρισε πως η Εκκλησία θα χρειαστεί να διερευνήσει και να διασταυρώσει την αυθεντικότητα των εικόνων, όπως και τις «εμπειρίες των μαρτύρων». «Μπορεί να είναι μία ιδιαίτερη αποκάλυψη. Οφείλουμε να βεβαιωθούμε ότι είναι πραγματικά οράματα και όχι επινοήσεις της φαντασίας μας».

Μία από τους πιστούς που βρέθηκαν εκεί, η Eunice Fernandez, δηλώνει: «Πιστεύουμε πως η Μαρία, η μητέρα του Θεού, μας έχει ένα μήνυμα, καθώς κοιτάζει από ψηλά εμάς και την σημαία της Μαλαισίας. Μπορούμε επίσης να δούμε τον Ιησού και μάλιστα κινούνται, δεν είναι στατικοί». protothema.gr