Ανακαινισμένη και ενισχυμένη Τράπεζα Τροφίμων

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 28/07/2012

(Εκ του Φιλοπτώχου Ταμείου του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας) Κάνουμε γνωστό στους δικαιούχους αλλά και όλους τους Ενορίτες του Ι. Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας, ότι για το μήνα Αύγουστο η Τράπεζα Τροφίμων θα αναστείλει την λειτουργία της, γιατί πρόκειται να ανακαινιστεί και να ενισχυθεί.

 

Γι’ αυτό το λόγο καλούμε όλους τους μέχρι τώρα γνωστούς δικαιούχους και γενικότερα πιθανόν αναξιοπαθούντες ενορίτες μας που δεν έχουν καταγραφεί και βοηθηθεί ως ώρας, να προσέλθουν στον Ιερό Ναό το Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Ιουλίου μετά την Θεία Λειτουργία, για να λάβουν τρόφιμα σε αυξημένη ποσότητα για όλο τον μήνα Αύγουστο.

Ενημερώνουμε ότι τον Αύγουστο θα αδειάσουν εντελώς τα ράφια από τρόφιμα, θα λυθούν τα ράφια, θα καθαριστεί εντελώς η αίθουσα τροφίμων, θα σοβαντιστεί και θα βαφτεί, θα απολυμανθεί ο χώρος, στη συνέχεια θα μπουν χαλιά και ράφια, προσθέτοντας καινούρια για να μπορούμε να έχουμε και ρούχα και θα τοποθετηθούν ψυγεία ώστε να μπορούμε να έχουμε και τρόφιμα ( κρέας, τυρί και γενικά τρόφιμα) που χρειάζονται ψύξη.

 

Από Σεπτέμβριο που θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα και θα ανοίξει πάλι η Τράπεζα Τροφίμων παρακαλούμε όλους του ευσεβείς Χριστιανούς για την έμπρακτη υλική ενίσχυσή της, αλλά και για την στελέχωσή της με ανθρώπινο δυναμικό, με απώτερο στόχο να λειτουργεί σε καθημερινή βάση, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες! Ευχόμεθα καλό υπόλοιπο καλοκαίρι και ευχαριστούμε εκ των προτέρων.