Περιοδεία του Μητροπολίτη Χαλκίδος

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 09/07/2017
Το Σάββατο 8 Ιουλίου 2017 το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συλλειτουργούνων του Πρωτοσυγκέλλου του Αρχιμ. Νικοδήμου Ευσταθίου και άλλων Κληρικών, προεξήρχε στην Θεία Λειτουργία και κήρυξε τον θείο λόγο στους πολλούς ευσεβείς χριστιανούς, οι οποίοι προσήλθαν στον Μητροπολιτικό Ι. Ναό Αγ. Δημητρίου Χαλκίδος.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος προεξήρχε και στο εξάμηνο Μνημόσυνο του αοιδίμου Αποστόλου Κηρύκου, διατελέσαντος εκκλησιαστικού συμβούλου του Ι. Ναού για πάρα πολλά χρόνια.
Την Κυριακή 9 Ιουλίου 2017 το πρωί, ο Σεβασμιώτατος μετέβη στον Ι. Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Δοκού Χαλκίδος, συνοδευόμενος από τον Αρχιμ. Νεκτάριο Ευγενικό και τον Διάκ. Νικόλαο Πριμηκύριο.
 
Εκεί τους υποδέχθηκε ο Εφημέριος της Ενορίας Πρεσβ. Ευάγγελος Πράγιας και ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Όρθρου, ενώ προεξήρχε και κήρυξε τον θείο λόγο στην τελεσθείσα Θεία Λειτουργία, καθώς και στο τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο της αοιδίμου ενορίτισσας Ανδριανής Λιβανίου, μητρός της Βουλευτού Ευβοίας κ. Ζωής Λιβανίου.
 
 
Ιερά Μητρόπολις Χαλκίδος