Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού: εγκαίνια ενοριακού συσσιτίου

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 08/05/2012

Ένα ακόμη όνειρο γίνεται πραγματικότητα!

 Το Δ.Σ του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου του Καθεδρικού Ιερού  Ναού  μας
σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν  με την ευκαιρία των εγκαινίων του ενοριακού συσσιτίου του Ναού μας στην αίθουσα του «Σημάντρου» (Ελ. Βενιζέλου 59 Α, Χολαργός)  την Κυριακή  13 Μαΐου 2012. 

Το Κέντρο παρασκευής και διανομής έτοιμου φαγητού της ενορίας μας δημιουργήθηκε αποκλειστικά με δαπάνες του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου. Προετοιμάσθηκε σύμφωνα με όλες τις προδιαγραφές της Υγειονομικής Υπηρεσίας  του Υπουργείου Υγείας,  τις ανάλογες  υπάρχουσες νομικές διατάξεις, αλλά και την απαραίτητη  ενημέρωση της Δημοτικής Αρχής της πόλης μας, παραδίδεται δε δια τη συνέχιση της σημαντικής κοινωνικής  προσφοράς της Εκκλησίας μας, αλλά ταυτόχρονα  και της  φιλανθρωπικής  προσφοράς της  ενορίας μας στους ενδεείς και πονεμένους αδελφούς μας. 

Ιδιαίτερες και θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού και Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Σήμαντρο», που με αγάπη και προθυμία  δέχθηκε να μας παραχωρήσει χώρο κατάλληλο για να επιτύχουμε την προσπάθειά μας αυτή.

Στις ιερές Ακολουθίες θα προεξάρχει ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Αχελώου κ. Ευθύμιος.
 

Δευτέρα 14 Μαΐουαρχίζει η λειτουργία του Κέντρου Παρασκευής και διανομής έτοιμου φαγητού.  Με την ουσιαστική βοήθεια από  εθελόντριες ενορίτες μας καθημερινά, εκτός Κυριακής, θα παρασκευάζονται κατ΄ αρχήν 50 μερίδες ζεστού σπιτικού καλομαγειρεμένου φαγητού. Την πρώτη ημέρα, η διανομή του φαγητού προς τους ενδεείς αδελφούς μας θα γίνει από τους Ιερείς του Ναού μας.