Σχόλιο της Ι.Μ. Ηλείας για την αυτοκτονία του φαρμακοποιού

Απόψεις - Άρθρα - Σχόλια | Δημοσίευση: 09/04/2012

(εκ της Ι.Μ). Πολλά ειπώθησαν και εγγράφησαν από τα Μ.Μ.Ε δια την αυτοκτονία του. Εμείς σημειώνουμε και υπογραμμίζουμε μόνον τούτο. Η ΠΑΤΡΙΣ Πύργου έγραψε ( 7-4-2012, σελίς 24):"Κατόπιν δικής του επιθυμίας, η κηδεία του αυτόχειρα συνταξιούχου φαρμακοποιού Δημήτρη Χριστούλια θα είναι πολιτική.  Σήμερα στις 2 το μεσημέρι, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τον Δημήτρη Χριστούλα στον αύλειο χώρο του Α' Νεκροταφείου Αθηνών. Μετά την «τελετή», η σορός του θα μεταφερθή στην Βουλγαρία για να αποτεφρωθή."

Μεγάλη Δευτέρα σήμερα και ο Θεάνθρωπος Ιησούς Χριστός πορεύεται προς το πάθος, δια να απαλλάξη εμάς από τα πάθη, την αμαρτία και τον θάνατον. Γιατί ο άνθρωπος πλάστηκε για την ζωή. Την πρόσκαιρη και την αιώνια. Γι' αυτήν πρέπει να αγωνίζεται και ΠΟΤΕ για τον θάνατον. Τούτο όμως χρειάζεται πίστι εις τον δι’ ημάς Παθόντα, Ταφέντα και Αναστάντα Κύριον.

Δια τούτο μέγα λάθος η αυτοκτονία του ανωτέρω συνταξιούχου Φαρμακοποιού. Παράδειγμα προς αποφυγήν. Τον περαιτέρω σχολιασμό αφήνουμε σε σας. Εμείς μόνον ακόμη θα υπενθυμίσουμε τα λόγια της Αγίας Γραφής: «Τα γαρ οψώνια της αμαρτίας θάνατος, το δε χάρισμα του Θεού ζωή αιώνιος εν Χριστώ Ιησού τω Κυρίω ημών». ( Ρωμαίους ΣΤ 23).