Διαδικτυακό το περιοδικό «Μυροβλήτης» της Ι.Μ.Χαλκίδος

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 30/03/2012

Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος αναγγέλεταιτο γεγονός της επανακυκλοφορίας του εκκλησιαστικού περιοδικού «ΜΥΡΟΒΛΥΤΗΣ», το οποίο εκδίδεται με πρόνοια και φροντίδα του Μητροπολιτικού μας Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος.

Ύστερα από αδυναμία εκδόσεως του περιοδικού επί ένα και πλέον έτος, η οποία οφειλόταν κυρίως στην δύσκολη οικονομική συγκυρία, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Μητροπολιτικού μας Ιερού Ναού, προέβη στην επανέκδοσή του υπό νέα μορφή, λιγότερο δαπανηρή, με λιγότερες σελίδες και οικονομικότερη ποιότητα χαρτιού.

Φιλότιμη ωστόσο είναι η προσπάθεια που καταβάλλεται, από την Συντακτική Επιτροπή, ώστε να διατηρηθεί και να βελτιωθεί, ακόμη περισσότερο, η ποιότητα του περιεχομένου. Χάρη στην πολλή αγάπη και τον ζήλο των συνεργατών μας, αλλά και την βοήθεια της τεχνολογίας, υπάρχει η δυνατότης, πλέον, να διαβασθεί το περιοδικό και μέσω του Διαδικτύου.

Η έκδοση του Περιοδικού, ιδίως σε καιρούς δύσκολους οικονομικά, σαν τους σημερινούς θεωρείται απαραίτητη, γιατί το Περιοδικό υπηρετεί την διάδοση του Λόγου του Θεού, ο Οποίος είναι απολύτως απαραίτητος για τη ζωή του ανθρώπου, ενώ παράλληλα πληροφορεί και το έργο της Εκκλησίας, που προσφέρεται προς δόξαν του Θεού και σωτηρία των ανθρώπων, σε Μητροπολιτικό και Ενοριακό επίπεδο.

Όσοι επιθυμούν, δύνανται ναεγγραφούν συνδρομητές στο ΜΥΡΟΒΛΥΤΗ, δια του Ιερέως της Ενορίας τους. Η συνδρομή θα σας κοστίσει 15 € τον χρόνο!

Επίσης, όσοι χρησιμοποιούν Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και κυρίως τα οι νέοι, μπορούν να διαβάσουν το περιοδικό μέσα από το διαδίκτυο, στον ιστοτόπο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος www.myroblytis.gr

 

Ιερά Μητρόπολις Χαλκίδος