"Ράδιο Ελπίδα" σε νέα συχνότητα

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 24/02/2016
Ι.Μ.Αλεξανδρουπόλεως Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Ανθίμου, μετά από παρέλευση 6 μηνών και υπεράνθρωπες προσπάθειες για την τοπική μας Εκκλησία, ο Ραδιοφωνικός Σταθμός της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως «Ράδιο Ελπίδα» ξεκινά να εκπέμπει στη νέα συχνότητα, η οποία είναι 96,1 FM, τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016.
 
 
Το πρόγραμμα του «Ράδιο Ελπίδα 96,1» θα είναι 24ωρο και περιλαμβάνει 5ωρη αναμετάδοση του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος, ζωντανή μετάδοση κάθε πρωί της Θείας Λειτουργίας από τον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου και ζωντανή μετάδοση το απόγευμα της Ακολουθίας του Εσπερινού. 
 
Το λατρευτικό πρόγραμμα του Σταθμού διανθίζεται καθημερινά με τις ακολουθίες της Ενάτης Ώρας, του Αποδείπνου και του Μεσονυκτικού από τις Ιερές Μονές Κοιμήσεως Θεοτόκου Μάκρης και Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Αετοχωρίου. Παράλληλα, συνεχίζονται οι ραδιοφωνικές παραγωγές εκπομπών από ιερείς και λαϊκούς συνεργάτες της Μητροπόλεως.
 
Το πρόγραμμα του «Ράδιο Ελπίδα 96,1» μεταδίδεται και διαδικτυακά, μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως www.imalex.gr 
 
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως