Τελεσίγραφο σε βουλευτές από τον μητροπολίτη Σεραφείμ

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 16/12/2015
Στο πλευρό του Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου στέκεται στο θέμα της ομοφυλοφιλίας και δη του συμφώνου συμβιώσεως ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ. Ο σεβασμιώτατος κάνει και ιδιαίτερη αναφορά στις θέσεις του ΚΚΕ, που υπενθυμίζεται πως αντιδρά στο νομοθέτημα. Σε σημερινή ανακοίνωσή του επανέρχεται και σε τοποθετήσεις που είχε κανει από το 2012 κατά του στοματικού έρωτα, αλλά και πρόσφατα για τις πρακτικές της ομοφυλοφιλίας που "γεννούν καρκίνους" επικαλούμενος και έρευνα της Στοματολογικής Εταιρείας Ελλάδος. Ακόμη επικρίνει τους πολιτικούς οι οποίοι κατά την άποψή του στρεβλώνουν το «αγαπάτε αλλήλους» όταν πρόκειται για την ομοφυλοφιλία και τέλος σημειώνει πως "κόβει τις σχέσεις" με όποιον εκ των βουλευτών ψηφίσει το νομοθέτημα. 
 
Αναλυτικά: 
 
Η κατάθεσι στο Εθνικό Κοινοβούλιο και η συζήτηση στην αρμόδια Επιτροπή του Βουλής και μάλιστα με την διαδικασία του επείγοντος που κατά την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πρέπει να έχει ψηφισθή προ των Χριστουγέννων, του νομοσχεδίου «Σύμφωνο συμβίωσης και άλλες διατάξεις» με την σύμφωνη κατ’αρχάς γνώμη της πλειοψηφίας της αντιπολιτεύσεως (Νέα Δημοκρατία, Δημοκρατική Συμπαράταξη, Ποτάμι, Ένωση Κεντρώων) με το οποίο θεσμοθετείται πλέον «εκφαντορικώς» η ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας και προβάλλεται ως έννομο αγαθό που δείται εννόμου προστασίας η παράχρησι του ανθρωπίνου σώματος και η παράνοια της αντιαισθητικής μιμήσεως του ετέρου φύλου και η ψυχοπαθολογική εκτροπή εκ της υγιούς ανθρωπίνης σεξουαλικότητος που αποτελεί εφαλτήριο της συνδημιουργίας με τον Θεό, εγκαινιάζει με τον πλέον επίσημο τρόπο τον κρατικό διωγμό της αμωμήτου Πίστεώς μας.
 
Όσοι εκ των Εκκλησιαστικών Προσώπων δεν το έχουν αντιληφθεί, έχουν ανάγκη πολλής προσευχής και δυστυχώς θα το αντιληφθούν επώδυνα λίαν προσεχώς.Ο πόλεμος κατά της αληθούς Πίστεως είναι βέβαια διαχρονικός από τις δαιμονικές δυνάμεις αλλά τουλάχιστον στην αιματοπότιστη από αίμα μαρτύρων και ηρώων χώρα μας -που να εφαντάζοντο για ποιούς επιγόνους μαρτυρούσαν!- ετηρούντο από τους κυβερνώντες κάποια προσχήματα. Το σχέδιο όμως του Διεθνιστικού Σιωνιστικού τέρατος, όταν στο Ισραήλ δεν τολμά κανείς να συζητήση ένα τέτοιο θέμα, που άρχισε με την Κυβέρνηση του συμφοιτητού μου Κώστα Καραμανλή και την εισαγωγή στην έννομη τάξη του συμφώνου συμβίωσης μεταξύ ετεροφύλων (υπουργός Χατζηγάκης) προσέφερε την αιτιολογική βάσι στο Ευρωπαικό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων να καταδικάση τη Χώρα μας για παραβίασι των αρχών της ισότητος, συνεχίστηκε από την συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας-ΠΑΣΟΚ των κ.κ. Σαμαρά-Βενιζέλου με τον Αντιρατσιστικό Νόμο (4285/2014) που θεσμοθέτησε έτερο γενετήσιο προσανατολισμό πέραν του κατά φύσιν (υπουργός Αθανασίου), ολοκληρώνεται από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (υπουργός Παρασκευόπουλος) με την σύμψηφο γνώμη της συντριπτικής πλεοψηφίας της Αντιπολιτεύσεως και παραμένει μόνο το θέμα της «τεκνοθεσίας» που αντικατέστησε τον ορθό όρο υιοθεσίας για προφανείς λόγους και που θα είναι το αμέσως επόμενο βήμα, για την αποδόμηση στις συνειδήσεις των ανθρώπων και ειδικά των νέων της αξίας της κατά φύσιν οικογενείας, του μόνου αληθούς κυττάρου της κοινωνίας.
 
Μία απλή ανάγνωσι των άρθρων του νομοσχεδίου με την αυστηροποίηση των διατάξεών του (λ.χ. η διάλυσι προβλέπει την επίδοσι διά δικαστικού επιμελητού) εξισώνει το σύμφωνο συμβίωσης προς την έννοια του λεγομένου πολιτικού γάμου και αποδεικνύει περίτρανα ότι όλος αυτός ο σχεδιασμός έγινε για το γκρέμισμα της εννοίας της οικογενείας, όπως ο Δημιουργός Θεός της ανθρώπινης φυσιολογίας έχει καθωρίσει, γεγονός που επεσήμανε ευστόχως ο Γεν. Γραμματέας του ΚΚΕ κ. Δημήτριος Κουτσούμπας στον τηλεοπτικό δίαυλο Mega σήμερα.
 
Το φοβερό όλης αυτής της τραγικότητος είναι, ότι κανείς ούτε πνευματικός άνθρωπος, ούτε αρμόδιος επιστήμων, ούτε πολιτικός άνδρας ή γυναίκα δεν θέλησε να καταδείξη την αληθινή φύσι αυτού του ανοσιουργήματος, που είναι η νομική αναγνώρισι της παραχρήσεως του ανθρωπίνου σώματος από τις πρακτικές της ομοφυλοφιλίας και η ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας που έχουν ως επίχειρα τρομακτικές ασθένειες, αφόρητο πόνο και ακόμη τον ίδιο τον θάνατο.
 
Σε πρόσφατη ημερίδα της Στοματολογικής Εταιρείας Ελλάδος, στο Ευγενίδειο Ίδρυμα που παρέστην, υπήρξαν επίσημες ιατρικές ανακοινώσεις για την τρομακτική αύξησι του καρκίνου του στόματος σε ποσοστό 80% από την δράσι του ιού των ανθρωπίνων θηλωμάτων που προέρχεται από τον γενετήσιο χώρο. Είναι απάνθρωπες οι πρακτικές του σοδομιτισμού για την ψυχοσωματική υγεία του ανθρωπίνου προσώπου και δεν αποτελεί όπως ψευδέστατα ισχυρίζονται οι κυβερνώντες, ανθρώπινο δικαίωμα η θεσμοθέτησι αυτής της ανειπώτου φρίκης αισχρότητος, γιατί δεν συνδέεται με την ανθρώπινη φύσι αλλά αποτελεί ψυχοπαθολογική εκτροπή από αυτήν, όπως μέχρι το 1970 η παγκόσμια ιατρική κοινότης, εδέχετο και όπως η Νομική επιστήμη διδάσκει (βλ. «Τα περί το γενετήσιο ένστικτο εγκλήματα» Γ.Α. Μαγκάκη, Αθήνα 1975) και μετά με εξαγορά συνειδήσεων και άφθονο χρήμα από το παγκόσμιο Σιωνιστικό λόμπυ η ψυχοπαθολογική εκτροπή ονομάστηκε απλή «διαφορετικότητα» για να χωματοποιηθούν οι άνθρωποι και να αποβούν «χρήσιμοι ηλίθιοι» για την καταδολίευση της ελευθερίας τους.
 
Επικαλούνται ανερυθρίαστα οι κυβερνώντες την Ευρωπαική ομοφωνία στο συγκεκριμένο ζήτημα αλλά αποκρύπτουν ότι η μεταχριστιανική Ευρώπη έχει «εισοδεύσει» στην χώρα των «Σοδόμων και Γομόρων» αφού προσφάτως το Γερμανικό κοινοβούλιο (Bundestag) συνεζήτησε σχέδιο νόμου για την ρύθμισι της κτηνοβασίας και την αλλαγή του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου που την επιτρέπει με αντιμέτωπη την ZETA του Μίχαελ Κίοκ, οργάνωση υπεράσπισης των δικαιωμάτων των κτηνοβατών, που κατ’ αυτήν ανέρχονται σε 100.000 Γερμανούς πολίτες. Είναι σημαντικό ότι σε άρθρο που δημοσιεύθηκε στην ελβετική εφημερίδα Le Matin η εκπρόσωπος του παραρτήματος Βερολίνου της Ομοσπονδίας εναντίον του βιασμού των ζώων BMT κ. Claudia Lotz ανέφερε όσο απίστευτο και κτηνώδες είναι, ότι σε όλα τα είδη ζώων υπάρχουν θύματα βιασμού από ανθρώπους και ότι στο καταφύγιο της Βρέμης την «Κιβωτό του Νώε» έχουν φιλοξενήσει και περιθάλψει πολλά κακοποιημένα ζώα.
 
Το «προοδευτικό» και «δημοκρατικό» αυτό σύστημα συμπληρώνει με εκκωφαντικό τρόπο η «δημοκρατική» λειτουργία του παιδοφιλικού κόμματος στην Ολλανδία PNVD, που με απόφαση του τοπικού Δικαστηρίου της Χάγης η Ολλανδική Κυβέρνηση το ανεγνώρισε επίσημα και βέβαια θεώρησε «συννόμους και εντός συνταγματικού τόξου» τους βασικούς στόχους του συγκεκριμένου κόμματος που είναι οι ακόλουθοι: «Νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών. Νομιμοποίηση της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού για προσωπική χρήση. Κατάργηση κάθε νομοθεσίας που απαγορεύει την σεξουαλική επαφή μεταξύ ανθρώπων και ζώων».
 
Η ομοφυλοφιλία είναι η παρά φύσι ασέλγεια την οποία το ποινικό μας δίκαιο κολάζει ως έγκλημα με το άρθρο 347 του ΠΚ και επομένως μετά την θεσμοθέτηση αυτού του καταπτύστου νομοθετήματος θα πρέπει να μεταβληθή και ο νομικός μας πολιτισμός, διότι στο συγκεκριμένο άρθρο διώκεται το κακούργημα όταν διαπράττεται και με υπεξούσιο πρόσωπο. Τι θα γίνει λοιπόν εάν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης ένας εργοδότης με τον υπάλληλό του;
 
Ευστόχως το περιοδικό του Συλλόγου «Άγιος Ιωάννης ο Βαπτιστής» διερωτάται: «Η σχιζοφρένεια είναι ανθρώπινο δικαίωμα; Η κλοπή είναι ανθρώπινο δικαίωμα; Τα ναρκωτικά είναι ανθρώπινο δικαίωμα; γιατί συμβαίνουν στην κοινωνία μας» Υπάρχει όμως εχέφρων άνθρωπος και μη εθελόδουλα εξαρτημένος που να προτείνει την θεσμοθέτησή τους;
 
Ο πόλεμος κατά της αμωμήτου Πίστεως και ο διωγμός της άρχισαν επίσημα και στη χώρα μας και καλούμεθα ως παιδιά των αγίων και μαρτύρων και ηρώων της Πίστεώς μας να μιμηθούμε το δικό τους μοναδικό Σταυροαναστάσιμο και μαρτυρικό παράδειγμα. Θα μας υβρίσουν χυδαία όπως τον πολιό και αγωνιστή Σεβ. Μητροπολίτη Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιο που εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για όλα αυτά τα βορβορώδη και παρανοικά, θα μας προπηλακίσουν όπως είχα την τύχη από τον πάλαι ποτέ εξαίρετο κωμικό κ. Χάρυ Κλυν ο οποίος δημοκρατικότατα με αποκάλεσε «καρνάβαλο» και «σκατόφατσα» (Εφημ. Κόντραnews 15/12/2015, σελ. 8), ίσως και να μας φυλακίσουν και να μας εξοντώσουν, αλλά εμείς πρέπει να τηρήσουμε την πιστότητά μας άχρι θανάτου «πειθαρχείν Θεώ μάλλον ή ανθρώποις» (Πραξ. 5, 29) γνωρίζοντες ότι εν τω κόσμω τούτω θλίψι θα έχωμε (Ιω. 16,33) διότι ο κόσμος μας μισεί επειδή ο Κύριος μας εξέλεξε εκ του κόσμου (Ιω.15,18-19) στον οποίο κοσμοκράτωρ είναι ο Άρχων του σκότους και τα πνευματικά της πονηρίας (Εφεσ. 6,12) με την βεβαία και ασφαλή διαβεβαίωσι του Νικητού του θανάτου «μη φοβείσθε από των αποκτεινόντων το σώμα, την δε ψυχήν μη δυναμένων αποκτενείν» (Ματθ. 10,28) .
 
Όσον αφορά στους δύστηνους πολιτικούς άνδρες και γυναίκες που θεσμοθετούν, προωθούν ή ανέχονται την ανατροπή του θείου και του ανθρωπίνου Νόμου, καθώς και σε όλους τους παντοειδείς ινστρούκτορες του δαιμονικού περιπαίγματος που λυσσομανούν εναντίον της αληθείας και που προβάλλουν «σκωπτικά» το «αγαπάτε αλλήλους» στρεβλώνοντας αφόρητα την έννοιά του και εξισώνοντας τα πρόσωπα των «αλλήλων» με τα αίσχιστα και βορβορώδη πάθη της ατιμίας επιφυλάσσεται ο αιώνιος λόγος της οριακής αποκαλύψεως του Ευαγγελιστού Ιωάννου «ο αδικών αδικησάτω έτι και ο ρυπαρός ρυπαρευθήτω έτι...ιδού έρχομαι ταχύ και ο μισθός μου μετ’εμού, αποδούναι ως το έργον έσται αυτού. Εγώ το Α και το Ω ο πρώτος και ο έσχατος, αρχή και τέλος... έξω οι κύνες και οι φαρμακοί και οι πόρνοι και οι φονείς και οι ειδωλολάτραι και πας ο φιλών και ποιών ψεύδος» (Αποκ. 22, 12-15).
 
Τέλος εκ προσώπου της καθ’ ημάς Ι. Μητροπόλεως δηλώνουμε προς πάντας τους πολιτικούς και πολιτειακούς άρχοντας που θα συμβάλλουν στην θεσμοθέτησι του ηθικού αυτού εξαμβλώματος ότι παύομεν οιανδήτινα μετ’ αυτών σχέσι και τους παρακαλούμε να παύσουν και εκείνοι μαζί μας, εφαρμόζοντες το Ευαγγελικό «Μη γίνεσθε ετεροζυγούντες απίστοις· τις γαρ μετοχή δικαιοσύνη και ανομία; Τις δε κοινωνία φωτί προς σκότος; Τις δε συμφώνησις Χριστώ προς Βελίαλ; Η τις μερίς πιστώ μετά απίστου; Τις δε συγκατάθεσις ναώ Θεού μετά ειδώλων; Υμείς γαρ ναός Θεού εστε ζώντος, καθώς είπεν ο Θεός ότι ενοικήσω εν αυτοίς και εμπεριπατήσω, και έσομαι αυτών Θεός, και αυτοί έσονταί μοι λαός. Διό εξέλθατε εκ μέσου αυτών και αφορίσθητε, λέγει Κύριος, και ακαθάρτου μη άπτεσθε, καγώ εισδέξομαι υμάς, και έσομαι υμίν εις πατέρα, και υμείς έσεσθέ μοι εις υιούς και θυγατέρας, λέγει Κύριος παντοκράτωρ» (Β΄Κορ 6, 14-18).
 
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
 
 
 
+ ὁ Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙΜ