Η Ι.Μ.Αργολίδος στο πλευρό των αδυνάμων

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 13/03/2012

(φωτορεπορτάζ Ευαγ. Μπουγιώτης) Η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος σε συνεργασία με τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, την προσεχή Κυριακή, 18η Μαρτίου, από τις 10:30 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι, θα πραγματοποιήσει συλλογή ρουχισμού (όπως παλτώ, μπουφάν, διάφορα άλλα ρούχα για παιδιά και ενήλικες) και κλινοσκεπασμάτων (όπως κουβέρτες, παπλώματα, sleeping bags) στις πόλεις του Ναυπλίου και του Άργους.

Η συγκέντρωση θα γίνει για μεν το Ναύπλιο στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας, για δε το Άργος στο κτίριο της Χριστιανικής Ενώσεως Ανδρών Άργους, στην οδό Κοφινιώτου 23, πλησίον του Ιερού Ναού Αγίας Αικατερίνης.

Παρακαλούμε όλους με προθυμία να ανταποκριθούν στην προσπάθεια αυτή για την ανακούφιση των αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας, και να παρακινήσουν στην θεάρεστη αυτή προσπάθεια και άλλους συμπολίτες μας.

Να σημειώσουμε για τους ενδιαφερομένους, ότι η διανομή όλων των ειδών που θα συγκεντρωθούν στις δύο πόλεις θα γίνεται από τον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στο Ναύπλιο κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στις 6 το απόγευμα.