Ο μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως στην Κόρινθο

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 08/03/2012

Την Παρασκευή 9 Μαρτίου ε. ε. στην Ακολουθία των Β’ Χαιρετισμών, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο, στις 6.00 μ. μ., θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, ο οποίος και θα ομιλήσει επίκαιρα.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Διονύσιος, όπως έχει προαναγγελθεί στο Πρόγραμμα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, που κυκλοφορεί, θα τελέσει την Ακολουθία των Β’ Χαιρετισμών στον Ι. Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ιωνίας (Συνοικισμού) Κορίνθου την ίδια ώρα.

Παρακαλούνται οι πιστοί να προσέλθουν στις ανωτέρω Ι. Ακολουθίες, που είναι και οι κατ᾿  εξοχήν κοσμαγάπητες, για την ψυχική τους ωφέλεια, μέσω της προσευχής στην Υπέρμαχο Στρατηγό, αλλά και για την πνευματική τους οικοδομή, από όσα ψυχωφελή και περισπούδαστα  θα είπουν στις ομιλίες τους τόσον ο περεπιδημών, λόγω της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος κατ᾿ αυτές τις ημέρες, και φιλοξενούμενος υπό του Σεβ. Μητροπολίτου μας Σεβ. Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, που μας τιμά με την ευλογητή παρουσία του, όσον και ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ