Αγιασμός στην Σχολή Βυζαντινής Μουσικής του Ι.Ν. Αναλήψεως Ν.Κόσμου

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 11/10/2015

Τον Αγιασμό για την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους 2015 – 2016 στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής του Ιερού Ναού Αναλήψεως Κυρίου Νέου Κόσμου αλλά και των υπόλοιπων σχολών (Χορού, Καλλιτεχνικών - Σκηνοθεσίας - Σεναρίου - Δημιουργικής γραφής) τέλεσε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ειρηναίος Νάκος Διευθυντής της σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

 

Ο π. Ειρηναίος στο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στην ανάγκη διατήρησης στης παράδοσης από τους παλαιούς στους νέους. Είναι ευκαιρία τόνισε να αγαπήσουμε την παράδοση και να την διαιωνίσουμε από γενιά σε γενιά, μας ανήκει και είναι χρέος μας να την παραδώσουμε στους επόμενους. Αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά λόγια για την αγάπη και στήριξη που τρέφει στης σχολής Βυζαντινής Μουσικής ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμος καθώς και ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής  π. Συμεών.

 

Τέλος ευχαρίστησε τους καθηγητές το προσωπικό της Σχολής και τον προϊστάμενο του Ναού π. Νικόδημο Καβαρνό για το σπουδαίο έργο το οποίο πρόκειται να επιτελέσουν.

 

Να επισημανθεί ότι οι εγγραφές συνεχίζονται έως και τις 22 Οκτωβρίου.