Ο δεσπότης χορηγός σχολικής εκδρομής και τα μαθήματα real estate

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 24/02/2011

Ο δεσπότης τους χρηματοδότησε την πενθήμερη σχολική εκδρομή και με την ευκαιρία τους έκανε και… ταχύρυθμα μαθήματα realestate. Και σίγουρα είναι από εκείνους τους μητροπολίτες που κερδίζει τη νεολαία. 

Ο μητροπολίτης Υδρας Σπετσών και Αιγίνης κ Εφραίμ δέχθηκε την Τετάρτη στο Επισκοπείο τους μαθητάς της Γ΄τάξεως Λυκείου Ύδρας (φωτο).

Οι μαθητές συνοδευόμενοι από την Λυκειάρχη κ. Μαρία Μαρσέλλου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον σεβασμιώτατο ο οποίος συζήτησε εκτενώς με τα παιδιά και αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα της αξιοποιήσεως του κτήματος Μετοχίου, και εις τα δημοσιεύματα που παραποιούν την αλήθεια. Ο σεβασμιώτατος παρέδωσε στους μαθητάς Τραπεζική επιταγή 6.000 Ευρώ προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα της πενθημέρου εκδρομής εις την Πράγα.  

Το ως άνω ποσόν προέρχεται από τα έσοδα της αξιοποιήσεως του Μετοχίου. Το γεγονός αυτό έδωσε την δυνατότητα στον μητροπολίτη να ενημερώσει λεπτομερώς τους νέους για το σπουδαίο θέμα της αξιοποιήσεως της Εκκλησιαστικής περιουσίας με στόχο την ωφέλεια του λαού και συγκεκριμένως της Ύδρας. 

Τα παιδιά ευχαρίστησαν τον σεβασμιώτατο ο οποίος συγκινημένος τους ετόνισε πως πάντοτε θα στέκεται δίπλα τους και θα προσεύχεται για την πρόοδό τους.

Στο τέλος της όμορφης αυτής συναντήσεως ο μητροπολίτης προσέφερε ως «ευλογία» και ένα βιβλίο.