Γκολ υπέρ της φιλανθρωπίας

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 05/04/2015

Τήν Κυριακή των Βαΐων, 5 Απριλίου, στις 13.00, στο Δημοτικό Στάδιο Ηλιούπολης (Χρυσάφη 1) με εισητήριο τρόφιμα για ενίσχυση των συσσιτίων του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως, έγινε η ετήσια συνάντηση των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Ηλιούπολης, σε φιλικό μεταξύ τους αγώνα.

 

Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.Ηλ.) – Γρ. Γρηγορίου», σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ηλιούπολης και τα ποδοσφαιρικά σωματεία Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, Α.Ο. ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ, Α.Π.Ο. ΦΩΣΤΗΡ, Α.Ο. ΔΙΑΝΑ, συνδιοργάνωσαν αυτό τον φιλανθρωπικού χαρακτήρα ποδοσφαιρικό αγώνα.

Κατά την διάρκεια του ημιχρόνου οι μικροί ποδοσφαιριστές του Α.Ο. ΔΙΑΝΑ, που αθλούνται στο ομώνυμο του συλλόγου τους γήπεδο, παρουσίασαν στους θεατές τις ποδοσφαιρικές τους γνώσεις και ικανότητες.

Στο γήπεδο βρέθηκαν ο Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Σεφτελής, ο αντιδήμαρχος Χρήστος Καλαρύτης, ο πρόεδρος του Π.Α.Ο.Δ.Ηλ. Θέμις Γιαννόπουλος καί άλλοι Δημοτικοί και Αθλητικοί παράγοντες.

Πρίν τον αγώνα έγινε από τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου αγιασμός για τα εγκαίνια του χώρου γραφείων, εντός του γηπέδου, που παραχωρήθηκαν σε χρήση των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών. Ο π. Σεραφείμ ευχαρίστησε για την προσφορά των τροφίμων και ευχήθηκε σε όλους καλό Πάσχα.

Εκ του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Ε.Σ.Π.Ε Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως.