Μητροπολίτης Γλυφάδας: "Προσεύχομαι για τους αστυνομικούς"

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 31/01/2015

Ο Μητροπολίτης Γλυφάδας Ελληνικού Βούλας Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Παύλος, την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου ε.ε. ευλόγησε και έκοψε την βασιλόπίτα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα ξενοδοχείου της Γλυφάδας.

 

Στην εκδήλωση που είχαν ετοιμάσει με κάθε λεπτομέρεια ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.ΝΑ.Α. κ. Γ. Κακλιαμάνης και ο γεν. γραμ.  κ.Κακαβάς Μαρίνος, παρέστησαν ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., βουλευτές  και πολιτευτές, οι δήμαρχοι Γλυφάδας, Αργυρούπολης-Ελληνικού και δημοτικοί σύμβουλοι.

 

 

Αμέσως μετά την κοπή της βασιλόπιτας ο μητροπολίτης κ. Παύλος, απευθυνόμενος προς τους παρισταμένους είπε μεταξύ άλλων:

 

«Ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας και εκ μέρους του ποιμνίου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, όλους τους αστυνομικούς καθώς και το πολιτικό προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ, για την ασφάλεια που μας προσφέρουν.

Θέλω όμως να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου ιδιαίτερα στους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, οι οποίοι συχνά με κίνδυνο της ζωής τους, προστατεύουν τις ζωές μας.

Καθημερινά προσεύχομαι για τα παιδιά αυτά και τις οικογένειές τους.

Προσεύχομαι στο Χριστό μας και την Παναγία μας να τους προστατεύουν.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να παρακαλέσω τους ανώτατους και ανώτερους αξιωματικούς τους, να επιδεικνύουν έντονο ενδιαφέρον προς τους αστυνομικούς αυτούς»

 

Εκ του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως