Μητροπολίτης Γλυφάδας:"Να εκλεγεί ο καλύτερος"

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 01/01/2015

Η Μεγάλη Δεσποτική της κατά Σάρκας Περιτομής του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, η μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Βασιλείου του Μεγάλου Αρχιεπισκόπου Καισαρείας, καθώς και η είσοδος εις το αισίως αρξάμενο έτος  2015, εορτάσθηκαν μετά πάσης λαμπρότητος και μέσα σε εκκλησιαστικό κλίμα μεγαλοπρέπειας, εις την Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας Ελληνικού Βούλας Βουλιαγμένης και Βάρης.

 

Έτσι την 1 Ιανουαρίου 2015, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό των Αγίων Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα τελέστηκε Δοξολογία για το νέο έτος, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Γλυφάδας, Ελληνικού Βούλας Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Παύλου.

 

Προηγήθηκε Θεία λειτουργία ιερουργούντος του πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως, αρχιμανδρίτου Αλεξίου Ψωΐνου και συνιερουργούντων των εφημερίων του ναού.

 

Μετά την απόλυσιν πραγματοποιήθηκε η κοπή της αγιοβασιλόπιτας και η ευλογία της από τον Σεβασμιώτατο μητροπολίτη κ.Παύλο.

 

Ο μητροπολίτης κ.Παύλος, ευχήθηκε σε όλους να είναι ευλογημένο το νέο έτος, ενώ στη σύντομη ομιλία του και με αφορμή τις εθνικές εκλογές της 25η Ιανουαρίου,παρουσία του δημάρχου Γλυφάδας κ. Γεωργίου Παπανικολάου, αξιωματικού του Λιμεναρχείου Σαρωνικού, δημοτικών συμβούλων και προέδρων συλλόγων της πόλης, ευχήθηκε «οι πολίτες να εκλέξουν τον καλύτερο για την διακυβέρνηση της χώρας για να οδηγηθούμε το δυνατόν συντομότερο στην έξοδο από την κρίση »

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως