Κοινή δράση της ΕΕΕ της Ενορίας του Ι.Ν Κοιμήσεως Θεοτόκου Ηλιουπόλεως και ΟΣΠΑ

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 09/10/2011

Ανακοινώνεται ότι η πολυπληθής Ενοριακή Ένωση των Επιστημόνων(Ε.Ε.Ε) της Ενορίας του Ι. Καθεδρικού Ναού της ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ της Θεοτόκου, που δημιουργήθηκε το 2009 και αριθμεί  σήμερα άνω των 200 Επιστημόνων-Μελών, όλων των ειδικοτήτων υπό την πνευματική ευθύνητου Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμ.κ.Σπυρίδωνος Κατραμάδου, σε συνεργασία με τον επίσης πολυπληθή Όμιλο Προετοιμασίας Στελεχών Αυτοδιοίκησης (Ο.Π.Σ.Α),που δημιουργήθηκε το 2007 και αριθμεί σήμερα  περί τα 250 Μέλη, υπό την οργανωτική ευθύνη του κ. Θεόδωρου Γεωργάκη, επί 16 χρόνια Δημάρχου της Ηλιούπολης, αποφάσισαν από κοινού να δραστηριοποιηθούν εθελοντικά  μαζί με τα Μέλη τους, υπό την επιστημονική ευθύνη της Δρ. Αφροδίτης Γκόβα, παθολόγου-διαβητολόγου, για να ενημερώσουν τους Πολίτες-Ενορίτες των Ενοριών της πόλης μας πάνω στο σύγχρονο θέμα της παθήσεως του «ΣΑΚΧΑΡΩΔΟΥΣ ΔΙΑΒΗΤΗ-ΠΡΟΛΗΨΗ-ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ».

        Με βάση αυτά τα δεδομένα συναποφασίστηκε από τα Διοικητικά Συμβούλια της Ε.Ε.Ε        και του Ο.Π.Σ.Α να πραγματοποιηθεί στις 9 Οκτωβρίου 2011 ημέρα Κυριακή, από ώρας 9.00πμ  μέχρι  και 12.00μμ α ι μ ο λ η ψ ί α στα προπύλαια των  επτά (7)  Ενοριακών Ι. Ναών  της Ηλιούπολης.

        Η αιμοληψία, θα γίνει προληπτικά προς διακρίβωση ύπαρξης ή μη προβλήματος σακχαρώδους διαβήτη σε συνανθρώπους μας,  για την άμεση αντιμετώπισή του.

        Την επόμενη ημέρα, Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011 και από 6.30μ.μ.-8.30μμ στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ της πόλης μας, θα πραγματοποιηθεί ομιλία-συζήτηση από ομάδα ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων της πόλης μας και λήψη αποφάσεων για την στήριξη των πασχόντων συμπολιτών μας.

        Είμαστε σίγουροι για την συμμετοχή  όλων μας με κατανόηση ότι ένας από τους  στόχους  της  Τοπικής Εκκλησίας μας και του Ο.Π.Σ.Α. είναι και η παροχή ιατρικής- ηθικής  στήριξης των πολιτών, σε εθελοντική βάση με γνώμονα την ΑΓΑΠΗ προς τον πλησίον μας  και με πρωτοπόρο πάντα την Εκκλησία μας.

        Εκ των προτέρων ευχαριστούμε και τους Χορηγούς μας, για την πολύτιμη στήριξή τους, που χωρίς αυτή  θα ήταν δύσκολο να δώσουμε την δική μας υποστήριξη στους συμπολίτες μας.

Για την Ενοριακή Ένωση  Επιστημόνων    (ΕΕΕ)

Του Ι. Καθεδ. Ναού  Κοιμήσεως Θεοτόκου

Ο Πρόεδρος

┼Αρχιμανδρίτης Σπυρίδων Κατραμάδος 

 

Για τον Όμιλο

Προετοιμασίας Στελεχών

Αυτοδιοίκησης (ΟΠΣΑ)

Ο Πρόεδρος

κ. Θεόδωρος Γεωργάκης