100 χρόνια για τον ιερό ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 04/11/2014

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΝΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε άλλη μια επετειακή εκδήλωση για τα 100 χρόνια προσφοράς και αγάπης του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Παναγίας Φανερωμένης  την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014   στον κινηματογράφο "ΑΠΟΛΛΩΝ" Αιγίου, όπου η χορωδία του Συλλόγου  Φίλων Βυζαντινής Μουσικής Αιγιαλείας, παρουσίασε τραγούδια και ύμνους προς την Υπεραγία Θεοτόκο, υπό τη διεύθυνση του χοράρχου κ. Φιλίππου Οικονόμου, με την συνοδεία ορχήστρας. Οι μονωδοί και η χορωδία απέδωσαν με πολύ συγκινητικό ύφος τραγούδια προς την Παναγία, τα οποία ακούστηκαν για πρώτη φορά στην περιοχή μας.

Ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως και Επίτιμος Πρόεδρος  του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Μητροπολιτικού Ναού, Αιδεσιμολογιότατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Χρήστος Ρέλλας, εκ μέρους του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, παρέδωσε στον κ. Φίλιππο Οικονόμου, μία εικόνα της Παναγίας Φανερωμένης, προκειμένου να φωτίζει και να ευλογεί το έργο του συλλόγου.

 Την εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Αμβρόσιος, ο οποίος εξήρε το έργο και την προσφορά του Συλλόγου και ιδιαιτέρως του κ. Οικονόμου στην περιοχή μας όλα αυτά τα χρόνια, ενώ συνεχάρη τους συντελεστές για την εξαίρετη απόδοση των ύμνων και των τραγουδιών και την όμορφη βραδιά που χάρισαν στο πολυπληθές κοινό που παρακολούθησε την εκδήλωση.