Ρεπορτάζ

Η ΜΚΟ "Αποστολή", το κλιμάκιο συνεργατών και οι διαχριστιανικές σχέσεις στο Λονδίνο
Ρεπορτάζ | Δημοσίευση: 21/09/2011

Διευρύνει τον ορίζοντα των δραστηριοτήτων της η ΜΚΟ «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και ασχολείται μεταξύ άλλων και με θέματα Διαχριστιανικών σχέσεων, αν κρίνουμε από το ταξίδι που πραγματοποιεί ο Γενικός Διευθυντής της με κλιμάκιο (άγνωστος ο αριθμός) συνεργατών του που τον συνοδεύουν, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά και στα δύο Δελτία Τύπου.

Από τη στιγμή που ο  Γενικός Διευθυντής της ΜΚΟ κ. Κωστής Δήμτσας θα πραγματοποιούσε επίσημη επίσκεψη στην Αγγλικανική Εκκλησία, εκτιμούμε πως θα έπρεπε στο κλιμάκιο που επέλεξε να τον συνοδεύει, να συμμετείχε και κάποιος Συνοδικός Ιεράρχης, ή αρχιμανδρίτης της Αρχιεπισκοπής, αφού το κλιμάκιο της «Αποστολής» ενημερώθηκε μεταξύ άλλων, από εκπρόσωπο της Αγγλικανικής Εκκλησίας, σύμφωνα με Δελτίο Τύπου «για τη δομή και τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας της Αγγλικανικής Εκκλησίας». Εκκλησιολογικού περιεχομένου συζήτηση δηλαδή.

Επιπλέον ο κ. Δήμτσας επισκέφθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων κ. Γρηγόριο ο οποίος, σύμφωνα με άλλο Δελτίο Τύπου, αναφέρθηκε στις "εξαιρετικές σχέσεις της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Μεγ. Βρετανία με την Αγγλικανική Εκκλησία». Δεν θα έπρεπε στη συνάντηση αυτή να συμμετείχε και κληρικός της Ελλαδικής Εκκλησίας; Εκτός και αν δεν υπήρχε θέση στο κλιμάκιο.

 

Ακόμη ελπίζουμε ότι ο αριθμός των συνεργατών που στελεχώνουν το κλιμάκιο του κ. Δήμτσα, να είναι ο ελάχιστος γιατί η οικονομική κρίση δεν επιτρέπει περιττά έξοδα.

 

Τέλος ο κ. Κωστής Δήμτσας ως έμπειρος δημοσιογράφος και ως χαμηλών τόνων άνθρωπος, γνωρίζει ότι σε ΕΝΑ Δελτίου Τύπου που εκδίδεις, είναι τουλάχιστον αντιδεοντολογικό να αναφέρεται ΟΚΤΩ (8) φορές το όνομά σου και καμμία των συνεργατών που σε συνοδεύουν.

Παραθέτουμε το συγκεκριμένο Δελτίο Τύπου: 

δείτε περισσότερα »
Οι πρώτες εξετάσεις και η επιθυμία του αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου
Ρεπορτάζ | Δημοσίευση: 21/09/2011

Σε ιατρικές εξετάσεις θα υποβληθεί σήμερα το πρωΐ ο αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος που από χθες βρίσκεται στο Γκίσεν της Γερμανίας. Δεν αποκλείεται αργά το απόγευμα σήμερα να εκδοθεί από την Αρχιεπισκοπή σχετικό ανακοινωθέν. Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο Πέμπτη ενδέχεται να γίνει γνωστό αν ο αρχιεπίσκοπος επιστρέψει εντός της εβδομάδος στην Αθήνα. 

Πάντως επιθυμία του αρχιεπισκόπου είναι να βρίσκεται στην Αθήνα τουλάχιστον στα τέλη του μηνός ώστε στις 4 Οκτωβρίου να προεδρεύσει στη Σύνοδο της Ιεραρχίας, η οποία μεταξύ άλλων θα εκλέξει τους νέους μητροπολίτες Χίου και Ζακύνθου, εκλογές για τις οποίες ο κ. Ιερώνυμος ενδιαφέρεται ιδιαίτερα. Βέβαια όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία της υγείας του αν και οι πρώτες πληροφορίες από τη Γερμανία είναι απόλυτα καθησυχαστικές. Έτσι  η επιστροφή του δεν αποκλείεται να γίνει και στο τέλος της εβδομάδος. Πάντως η οικογένειά του-και δικαιολογημένα-δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα και κατά συνέπεια προτεραιότητα στην πλήρη αποκατάσταση της υγείας του κ. Ιερώνυμου.

Να σημειωθεί ότι εκλογές για την πλήρωση των κενών μητροπολιτικών θρόνων δεν μπορεί να γίνουν χωρίς την παρουσία του αρχιεπισκόπου. 

Τον αρχιεπίσκοπο συνοδεύουν ο πρωτοσύγγελος της Αρχιεπισκοπής αρχιμανδρίτης Γαβριήλ Παπανικολάου, ο προεδρεύων του Μητροπολιτικού Συμβουλίου της Αρχιεπισκοπής π. Μάξιμος Παπαγιάννης που γνωρίζει άπταιστα Γερμανικά καθώς και ο στενός συνεργάτης του κ. Ιερώνυμου π. Αδαμάντιος Αυγουστίδης. 

δείτε περισσότερα »
Στην Πανεπιστημιακή κλινική του Γκίσεν ο αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος
Ρεπορτάζ | Δημοσίευση: 20/09/2011

Στη Γερμανία  μεταβαίνει σήμερα το απόγευμα ο αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος για σειρά ιατρικών εξετάσεων, στην Πανεπιστημιακή κλινική  της πόλης Γκίσεν (φωτο) (βόρεια της Φρανκφούρτης) .

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ιερώνυμος το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρείται από ουρολοίμωξη που του προκαλεί  πυρετό ο οποίος παρά την ενδοφλέβια αντιβίωση, δεν υποχωρεί. Έτσι αποφασίστηκε να αποσταλεί ο ιατρικός του φάκελος στη Γερμανική πόλη και οι ιατροί του διαγνωστικού κέντρου του συνέστησαν  να μεταβεί  και ο ίδιος στο Γκίσεν για εξετάσεις. Ο αρχιεπίσκοπος αναμένεται να επιστρέψει στα τέλη της εβδομάδος.Ο κ. Ιερώνυμος θα συνοδεύεται από στενούς του συνεργάτες αλλά και από μέλος της οικογενείας του.

δείτε περισσότερα »
Οι στρατιωτικοί ιερείς ,στο στόχαστρο του βουλευτή Γρηγόρη Ψαριανού και η συνεργασία της Υπουργού Παιδείας με το …διάβολο!
Ρεπορτάζ | Δημοσίευση: 19/09/2011

Την κατάργηση των Στρατιωτικών Ιερέων ζητεί με ερώτησή του που κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Γρηγόρης Ψαριανός. Ο βουλευτής που με σειρά ερωτήσεών του που καταθέτει στη Βουλή δηλώνει έμμεσα ότι τον ενοχλεί κάθε τι που έχει σχέση με την Ορθοδοξία , επανέρχεται και ερωτά τον υπουργό Εθνικής Αμύνης  αν προτίθεται «να καταργήσει τη Διεύθυνση των Στρατιωτικών Ιερέων από τις Ένοπλες Δυνάμεις, η ύπαρξη της οποίας προσιδιάζει σε θεοκρατικό καθεστώς και όχι σε ένα σύγχρονο δημοκρατικό κράτος».

Την ίδια στιγμή αίσθηση έχει προκαλέσει σε εκκλησιαστικούς κύκλους η φράση της υπουργού Παιδείας Δια βίου μάθησης και Θρησκευμάτων κ. Αννας Διαμαντοπούλου σε συνέντευξή της στη ΝΕΤ «εγώ θα συνεργαστώ και με το διάβολο…», φράση με την οποία η υπουργός ήθελε να καταδείξει τον βαθμό της αποφασιστικότητάς της. «Άστοχη η φράση της υπουργού τη στιγμή μάλιστα που είναι υπεύθυνη για την πολιτική στον ευαίσθητο χώρο της Παιδείας…», τονίζουν εκκλησιαστικοί κύκλοι.

Συγκεκριμένα το κείμενο της ερώτησης του κ. Ψαριανού έχει ως ακολούθως: 

δείτε περισσότερα »
Θέμα μισθοδοσίας των κληρικών από το δημόσιο και φορολόγησης των Ιερών Ναών, θέτουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ
Ρεπορτάζ | Δημοσίευση: 18/09/2011

Στην παρούσα ρευστή οικονομική κατάσταση, υπάρχουν βουλευτές στο ΠΑΣΟΚ, που εισηγούνται τη φορολόγηση των Ιερών Ναών, φορολόγηση που όπως λένε πρέπει να γίνει εφάπαξ, για όλους τους ναούς. Παράλληλα θέτουν θέμα μισθοδοσίας του ιερού κλήρου  από το Δημόσιο, επιχειρηματολογώντας ως εξής: «όταν παραχώρησε η Εκκλησία στο Κράτος την περιουσία της, οι κληρικοί ήταν λιγότεροι από τους μισούς που είναι σήμερα». Θεωρούν λοιπόν πως η Εκκλησία πρέπει να αναλάβει μέρος της μισθοδοσίας των κληρικών.

Η κ. Σούλα Μερεντίτη που από το 2000 εκλέγεται βουλευτής (ΠΑΣΟΚ)Τρικάλων, είναι μια από αυτούς τους βουλευτές. Σε συνέντευξή της στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, δηλώνει μεταξύ άλλων: 

«Μπορούσαμε να βάλουμε αύριο το πρωί να πληρώσει από 300 ευρώ κάθε ναός, ποσό το οποίο άνετα μπορούσε να πληρώσει. Κι εδώ μπαίνει κι άλλο ένα θέμα: γιατί πληρώνουμε τους ιερείς, έναντι ποίας συμφωνίας; Πόσες εκκλησίες είχαμε τότε; Πόσοι ήταν οι ιερείς και τι μισθό έπαιρναν; Και πώς καταδέχεται η Εκκλησία σήμερα να πληρώνει η πολιτεία τους αναρίθμητους ιερείς την ώρα που υπάρχει αυτή η κατάσταση;»  

δείτε περισσότερα »
Απαξιωτικές δηλώσεις του μητροπολίτη Περιστερίου για το Πανελλήνιο Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου-Απάντηση από το Πανελλήνιο Ίδρυμα στον κ.Χρυσόστομο
Ρεπορτάζ | Δημοσίευση: 16/09/2011

του Κώστα Ζαφειρίου

Απαξιωτικά μίλησε για το Πανελλήνιο Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου ο μητροπολίτης Περιστερίου κ. Χρυσόστομος. Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στο «Βήμα FM», λίγο πριν τις 11 το πρωΐ (εκπομπή με Β. Χιώτη-Ν.Παπαδόπουλο), ο σεβασμιώτατος Περιστερίου είπε πως τα Πανελλήνια Προσκυνήματα  που έχουν πολλά χρήματα, πρέπει να προσφέρουν στο λαό και συνέχισε  λέγοντας πως  το Πανελλήνιο Ίδρυμα Τήνου δεν προσφέρει και το θέμα θα το θέσει στην Σύνοδο της Ιεραρχίας στις 4 Οκτωβρίου.

Οσον αφορά τη μητρόπολή του είπε πως δεν έχει χρήματα, γιατί οι πιστοί πια  «ρίχνουν στο παγκάρι 10, 20 λεπτά ή ακόμη και κουμπιά για να ανάψουν δέκα κεριά».

Λίγο πριν πέσει το σήμα τέλους της εκπομπής από τα ανοικτά μικρόφωνα του σταθμού, ακούστηκε επιφώνημα που δεν τιμά το ακροατήριο.

 Οι δηλώσεις του μητροπολίτη Περιστερίου, αναμένεται να τύχουν απάντησης από το Πανελλήνιο Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου. 

Αργά το μεσημέρι από το Π.Ι.Ι.Ε.Τ  ανακοινώθηκαν τα εξής:

“Με αφορμή  δηλώσεις  του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Περιστερίου κ. Χρυσοστόμου, σχετικά με την προσφορά του Π.Ι.Ι.Ε.Τ., που έγιναν στο «Βήμα FM», λίγο πριν τις 11 σήμερα το πρωΐ (εκπομπή με Β. Χιώτη-Ν.Παπαδόπουλο),  από το Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου ανακοινώνονται τα εξής:

Μετά λύπης μας πληροφορηθήκαμε από την ιστοσελίδα «ΙΕΡΟ ΒΗΜΑ» τα όσα ο Σεβασμιώτατος και κατά πάντα Σεβαστός Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Χρυσόστομος  ανέφερε για το Ιερό  Ίδρυμα, κρίνοντας, απ’ όσο μπορεί να συμπεράνει κανείς, την προσφορά του μηδαμινή.

Για το θέμα αυτό, παραπέμπουμε το Σεβασμιώτατο στον πολυσέλιδο Απολογισμό, τον οποίο κατ’ έτος και κατά χιλιάδας εκδίδει το Ιερό  Ίδρυμα και διανέμει στους προσκυνητές, στον οποίο αναφέρεται αναλυτικά η τεράστια, πολυεδρική  και μοναδική, ίσως,  για τα ελληνικά δεδομένα κοινωνική και φιλανθρωπική προσφορά του, την οποία ως φαίνεται ο Σεβασμιώτατος δεν έχει πληροφορηθεί.

Επειδή δε αναφέρει ότι θα θέσει το θέμα κατά την επιούσα κατά μήνα Οκτώβριο Σύγκληση της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, τότε θα λάβει και τη διεξοδική απάντηση από το Σεβασμιώτατο Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής και Μητροπολίτη  Σύρου & Τήνου κ. Δωρόθεο Β’”. 

δείτε περισσότερα »
Εξαφάνισαν την Ελληνική και τη Βυζαντινή σημαία από την αίθουσα της ΔΙΣ-Η απάντηση του Γραφείου της Συνοδικής Επιτροπής Τύπου
Ρεπορτάζ | Δημοσίευση: 15/09/2011

του Κώστα Ζαφειρίου

Σε όλους τους Ιερούς Ναούς και τα μοναστήρια της χώρας μας, κυματίζουν η Ελληνική σημαία και η Εκκλησιαστική, αυτή του Βυζαντίου. Το ίδιο συμβαίνει και στα μητροπολιτικά μέγαρα, ενώ πολλοί μητροπολίτες στα γραφεία τους επιλέγουν ως φόντο τις Σημαίες.

Όμως στην αίθουσα συνεδριάσεων της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου οι σημαίες που υπήρχαν τοποθετημένες στον τοίχο πίσω από τον Αρχιεπίσκοπο, έχουν εξαφανιστεί!

Όπως διαπιστώνει το “ierovima”, οι σημαίες υπήρχαν  στην αναμνηστική φωτογραφία της 153ηςΣυνοδικής Περιόδου, όπως τουλάχιστον αποκαλύπτεται στη φωτογραφία που δημοσιεύουμε στην αρχική σελίδα του “ierovima”.

Όμως όπως διακρίνεται  στη φωτογραφία της ΔΙΣ της 154ηςΣυνοδικής Περιόδου, που δημοσιεύουμε στην επόμενη σελίδα, οι σημαίες...εξαφανίστηκαν.

Το ίδιο παρατηρούμε και στην αναμνηστική φωτογραφία της ΔΙΣ της 155ηςΣυνοδικής Περιόδου, της ΔΙΣ που ανέλαβε την 1ηΣεπτεμβρίου 2011. Οι σημαίες δεν υπάρχουν.

Τώρα ή κάποιοι θεώρησαν περιττή την παρουσία της Ελληνικής και της Βυζαντινής σημαίας στην αίθουσα και τις απομάκρυναν ή κάποιοι τις πήραν προσωρινά και ξέχασαν να τις τοποθετήσουν στις θέσεις τους. Σίγουρα όμως πρόκειται για σοβαρή παράλειψη και οι ιεράρχες μας θα επανορθώσουν.

Από το Γραφείο της Συνοδικής Επιτροπής Τύπου, έγινε γνωστό ότι "τα δύο λάβαρα μεταφέρθηκαν στην  αίθουσα της Ιεραρχίας και στη θέση τους στην αίθουσα της ΔΙΣ τοποθετήθηκαν δύο πιο κοντές σημαίες". 

 

Προφανώς οι σημαίες είναι τόσο κοντές που είναι δυσδιάκριτες.

δείτε περισσότερα »
Δεν δέχεται τη φορολόγηση Ιερών Ναών και Μοναστηριών η Ιερά Σύνοδος
Ρεπορτάζ | Δημοσίευση: 15/09/2011

του Κώστα Ζαφειρίου

Μόνο αδαείς,κακοπροαίρετοι,εμπαθείς και θύματα παραπληροφόρησης νομίζουν ότι δεν συμμετέχει στο οικονομικό συμμάζεμα του Κράτους η Εκκλησία της Ελλάδος. Η Εκκλησία φορολογείται και το πιο σημαντικό είναι ότι είναι καλοπληρωτής αφού είναι απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις της. Το «ierovima» δέχθηκε δεκάδες μηνύματα με αφορμή το ρεπορτάζ που αναρτήθηκε χθες (14 Σεπτεμβρίου) με τίτλο «Στρέφουν το λαό κατά της Εκκλησίας-Αναμένεται αντίδραση από την Ιερά Σύνοδο για το χαράτσι σε αναπήρους και ανέργους». Το δημοσίευμα επιβεβαιώθηκε αφού άμεση ήταν η αντίδραση της Ιεράς Συνόδου.

Κληρικοί όλων των βαθμίδων με τους οποίους είχαμε επικοινωνία χθες παραδέχθηκαν ότι είναι κυβερνητική αναλγησία η επιβολή του τέλους μέσω της ΔΕΗ σε ανέργους και αναπήρους και κάποιοι από τους κληρικούς αυτούς αντιπρότειναν «να φορολογηθούν για δύο χρόνια Ιεροί Ναοί, μέσω της ΔΕΗ, παρά αυτές οι ευπαθείς ομάδες, γιατί ούτως ή άλλως πάλι στην Εκκλησία θα τρέξουν οι άνθρωποι αυτοί για βοήθεια».

Αυτή την πρόταση το «ierovima» τη θεώρησε ορθή και πάνω από όλα δίκαιη, την υιοθέτησε και τη δημοσίευσε.

Ποτέ δεν είναι αργά να επανεξεταστεί η πρόταση αυτή και η πλειονότητα των ενοριτών θα την στηρίξει οικονομικά. 

Η ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου έχει ως ακολούθως: 

δείτε περισσότερα »
Ο πρώην Ζακύνθου, από χωρίου εις χωρίον
Ρεπορτάζ | Δημοσίευση: 15/09/2011

Περιοδεία σε μητροπόλεις της Βορείου Ελλάδος πραγματοποίησε ο μητροπολίτης πρώην Ζακύνθου κ. Χρυσόστομος με σκοπό να προωθήσει την υποψηφιότητα του επισκόπου Φωτικής κ. Διονυσίου για το θρόνο της μητρόπολης Ζακύνθου. Ο κ. Χρυσόστομος επισκέφθηκε μητροπολίτες με τους οποίους είχε συνομιλία σχετικά με τη διαδοχή στη μητρόπολη Ζακύνθου.Αν η προεκλογική εκστρατεία του κ. Χρυσοστόμου είχε αποτελέσματα θα φανεί στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Σε κάποια μητρόπολη, σύμφωνα με πληροφορίες, του ετέθη το ερώτημα γιατί δεν υλοποιήθηκε απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου (Μάϊος 2010) σύμφωνα με την οποία «επιτροπή αποτελουμένη από τους μητροπολίτες Ζακύνθου Χρυσόστομο, Φθιώτιδος Νικόλαο και Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαο, θα επισκεφθούν τον μητροπολίτη Νικόδημο Γκατζιρούλη, για να του ανακοινώσουν την απόφαση της Ιεραρχίας, περί άρσεως του επιτιμίου της ακοινωνησίας», δεδομένου ότι η απόφαση ήταν αποτέλεσμα εισηγήσεως του μητροπολίτη Ζακύνθου (τότε) κ.Χρυσοστόμου.

Δεν πληροφορηθήκαμε την απάντηση του μητροπολίτη πρώην Ζακύνθου.

δείτε περισσότερα »
Στρέφουν το λαό κατά της Εκκλησίας-Αναμένεται αντίδραση από την Ιερά Σύνοδο για το χαράτσι σε αναπήρους και ανέργους
Ρεπορτάζ | Δημοσίευση: 14/09/2011

του Κώστα Ζαφειρίου

Σάλος έχει προκληθεί από τις διευκρινήσεις του Υπουργείου Οικονομικών για το ποιοι τελικά θα πληρώσουν το χαράτσι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ: «Θα πληρώσουν οι άνεργοι και οι ανάπηροι, αλλά ΔΕΝ θα πληρώσει η Εκκλησία, δηλαδή ιεροί ναοί, μοναστήρια και θρησκευτικά ιδρύματα». Η εξαίρεση της Εκκλησίας από το χαράτσι τη στιγμή που ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες καλούνται να πληρώσουν, στρέφει το λαό εναντίον της Εκκλησίας. «Θα έλεγα ότι είναι «προμελετημένο  έγκλημα», για να φέρουν απέναντι από την Εκκλησία το λαό μας που δοκιμάζεται», ήταν το πρώτο σχόλιο κληρικού προς το «ierovima». «Πιστεύω πως ο μακαριώτατος θα καλέσει τους ιεράρχες, να συμφωνήσουν να πληρώσει η Εκκλησία αντί για τους ανέργους και τους αναπήρους»

Σύμφωνα με την διευκρίνιση του Υπουργείου Οικονομικών, δεν επιβάλλεται χαράτσι:
α) Στο Ελληνικό Δημόσιο, στα Ν.Π.Δ.Δ., στους Ο.Τ.Α. και στις δημοτικές και κοινοτικές επιχειρήσεις ή εκμεταλλεύσεις.
β) Στους Ναούς, στις Ιερές Μονές, στο Ιερό Κοινό του Πανάγιου Τάφου, στην Ιερά Μονή του Όρους Σινά, στο Άγιο Όρος, στην Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και στα Θρησκευτικά γενικά ιδρύματα.
γ) Στα αναγνωρισμένα ξένα θρησκευτικά δόγματα, που τα χρησιμοποιούν αποκλειστικά για την άσκηση δημόσιας λατρείας και την διεξαγωγή υπηρεσιών θρησκευτικής φύσεως.
δ) Στα φιλανθρωπικά ιδρύματα δημόσιου χαρακτήρα. 

δείτε περισσότερα »

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175