Ρεπορτάζ

Η …Εκκλησία-φάντασμα-VIDEO
Ρεπορτάζ | Δημοσίευση: 28/12/2012

Orthodoksikoritsa.com-Ούτε την Γέννηση του Κυρίου μας δεν σεβάστηκαν οι ψευδοπατριώτες, αντί-ορθόδοξοι της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας οι οποίοι επέλεξαν να «εορτάσουν» με τον ψευδό-ιερέα Νικόλα Μάρκου μία γιορτή οι οποία δεν έχει καμία σχέση με την πίστη τους και την προέλευση τους.

Σε μία καταπληκτική σκηνοθεσία από το μεγαλύτερο και αντι-ορθόδοξο (ισλαμικό) μέσο όπως το τηλεοπτικό κανάλι Top-Channelπαρουσιάστηκε η «ταινία» «Οι Μουσουλμάνοι Οθωμανοί, γιορτάζουν τα Χριστούγεννα με τον  καλύτερο ηθοποιό που παίζει τον ιερέα. Τα κεριά άναψαν σαν ποταμός  ώστε να δείξουν ότι υπήρχαν πολλοί άνθρωποι και συγχρόνως οι μόνοι που ήταν εκεί ήταν η γλείφτες του Σπαχίου που θέλουν ένα κομμάτι ψωμί και θέλουν να φαίνονται στις τηλεοράσεις για να ικανοποιήσουν τα αισθήματα κατωτερότητας αλλά και τα κατώτερα ζωώδη συναισθήματα τους  που τους οδηγούν εναντίων της ορθοδοξίας.

Ενώ ένα παλιό «ιερέας» έκανε πως τελούσε Θεία Λειτουργία και σταμάτησε στην μέση του μυστηρίου για να αγκαλιάσει το μεγαλύτερο εχθρό των νεότερων εποχών της ορθοδοξίας, τον ανόητο, θρασύδειλο και τυχοδιώκτη Σπαχίου.

Η σκηνοθεσία ήταν ξεκάθαρη , αλλά έφτασε την αποκορύφωση της όταν έβαλαν δύο παιδιά να κάνουν το σταυρό για να φαινόταν ότι ποίος ξέρει πόσους πιστούς έχει αυτή η Εκκλησία Φάντασμα.

Ανάμεσα στα άλλα, βγαίνει έξω αυτό το κλόουν και λέει « Στάζει η σκεπή και ο Γιαννουλάτος δεν έχει χρήματα να το φτιάξει» και φυσικά αυτό το έλεγε γεμάτο μίσος και ζητούσε λογαριασμό από τον Μακαριότατο. Αυτός ο πιστός μουσουλμάνος ας μην χύνει κροκοδείλια δάκρια για την Εκκλησία της Παναγίας γιατί εάν βρίσκετε σ’ αυτήν την κατάσταση βρίσκετε εξαιτίας όσων είχαν μαζευτεί εκεί με αρχηγό αυτόν τον αρχικλέφταρα  που έχει πάρει με την βία το ναό αυτό και έχει αυτό-ανακηρυχτεί αρχηγός μιας ανύπαρκτης εκκλησίας. Αλλά επίσης φταίνε οι πρόγονοι σας Οθωμανοί και Κομμουνιστές που κατέστρεψαν τους ναούς παντού.   Εάν δεν ήταν ο Αρχιεπίσκοπος μας τώρα δεν θα είχατε αφήσει τίποτα από αυτά που είχαν μείνει και δεν θα επιτρέπατε το χτίσιμο καμίας νέας εκκλησίας. Φυσικά το έργο του σας τρελαίνει γιατί θα θέλατε να μην υπάρχουμε.

Μια και αυτή η Εκκλησία Φάντασμα έχει τόσους πιστούς ας φτιάξει την σκεπή με την βοήθεια τους,  γιατί τα χρήματα τη Ορθόδοξης Εκκλησίας τα θέλετε αλλά τα θέλετε όχι για να χτίζετε αλλά για να την καταστρέψετε και να τα χρησιμοποιείτε εναντίων της.

Γιατί δεν δίνει χρήματα η Ερυθ. Συμμ. που έχει και καλή χρηματοδότηση; Η μήπως δεν την αφήνουν οι Γκρίζοι Λύκοι από την ανατολή!!!

Δεν έχει πρόσωπο εσύ κύριε να ζητάς λογαριασμό από τον Αρχηγό της Εκκλησίας μας την Ημέρα της Μεγάλης Γιορτής μας, για κάτι που είναι προϊόν δικό σας και των τρελών σαν του λόγου σου.

Εσείς τροφοδοτείτε ένα φάντασμα όχι γιατί μας αγαπάτε αλλά για να μας διχάσετε, μην νομίζετε ότι πηγαίνοντας εκεί τον βοηθήσατε απεναντίας αγανακτήσατε περισσότερο κάθε ορθόδοξο πιστό.

Μην τολμήσετε, να υποκρίνεστε πως μας αγαπάτε, ότι ενδιαφέρεστε για μας και τους χώρους λατρείας μας.

Τώρα πρέπει εμείς να υποβάλουμε αίτημα να γίνετε ανεπιθύμητο πρόσωπο  στους ναούς μας και να μην τολμήσετε να βάλετε το πόδι σας εκεί γιατί με το ένα η το άλλο τρόπο θα σας ξεραθεί.

Παραπονεθήκατε ότι στους ναούς μας μπήκαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής, αλλά σας λέμε ότι τουλάχιστον αυτοί ήταν ορθόδοξοι ενώ εσείς όχι μόνο που δεν είστε πιστοί αλλά είστε και ομοϊδεάτες , πολιτικά, με αυτούς.

Εάν σταματούσαμε αυτούς φυσικά εσύ και η παρέα σου δεν πρέπει να πλησιάσετε ούτε στα 500 μέτρα από τους ναούς μας.

Ο λύκος με προβιά μας δείχνει ποιόν πρέπει να έχουμε αρχηγό εμείς τα πρόβατα για να μας φάει ευκολότερα.

Πότε θα σταματήσει αυτή η παρωδία; Όταν θα ξυπνήσουμε εμείς.

Σύντομα θα πάρετε και την απάντηση σας μην στεναχωριέστε!  

δείτε περισσότερα »
Πεινασμένοι και άστεγοι αναζητούν σωτηρία στο Άγιον Όρος
Ρεπορτάζ | Δημοσίευση: 24/12/2012

Όλο και περισσότερος κόσμος αναζητά καταφύγιο στα μοναστήρια του Αγίου Όρους για να επιβιώσει υπογραμμίζει ο μοναχός της Ιεράς Μονής Αγίου Παύλου, Νικόδημος, εξ' αιτίας της βαθύτατης κρίσης που πλήττει την Ελλάδα...
''Αναρίθμητοι είναι οι άνθρωποι που περιφέρονται στο Άγιο Όρος, από το ένα μοναστήρι στο άλλο για να εξασφαλίσουν τροφή και στέγη, προκειμένου να επιβιώσουν, ο κόσμος νιώθει την ανάγκη της επιβίωσης, η πείνα είναι μαρτύριο και είναι καθημερινό φαινόμενο στις μέρες μας. Εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε για να απαλύνουμε τον πόνο τους ''. 
 

δείτε περισσότερα »
Χάρη απένειμε στον πρώην μπάτλερ του ο Πάπας
Ρεπορτάζ | Δημοσίευση: 22/12/2012

Χάρη απένειμε σήμερα ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ' στον πρώην οικονόμο του Πάολο Γκαμπριέλε, ο οποίος είχε καταδικαστεί τον περασμένον Οκτώβριο σε φυλάκιση άνω του ενός έτους γιατί άφησε να διαρρεύσουν εμπιστευτικά έγγραφα του Βατικανού.

Ο Ποντίφικας επισκέφθηκε το πρωί στην φυλακή τον μέχρι πρότινος έμπιστο βοηθό του, προκειμένου να του ανακοινώσει προσωπικά ότι «αποφάσισε να τον συγχωρέσει και να γνωστοποιήσει ότι κάνει δεκτό το αίτημά του για απονομή χάριτος», όπως τονίζεται σε επίσημη ανακοίνωση του Βατικανού.

«Πρόκειται για μια πατρική κίνηση, προς έναν άνθρωπο με τον οποίο ο   

δείτε περισσότερα »
Συλλήψεις για την «αμαρτωλή» ΜΚΟ - Βίντεο
Ρεπορτάζ | Δημοσίευση: 21/12/2012

ierovima.gr-Τον κύκλο της… «αμαρτίας» ανακάλυψαν οι αστυνομικοί στην ΜΚΟ «Ο Κύκλος της Πάτμου» (πηγή Έθνος). Η ΕΛΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομερή στοιχεία της έρευνας που πια έχει τραβήξει το δρόμο της Δικαιοσύνης, με την άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος βάρος 14 μελών της οργάνωσης, αλλά και συγγενών τους. Επίσης, έχει εκδοθεί και βούλευμα για δέσμευση των περιουσιακών τους στοιχείων.

Η συγκεκριμένη ΜΚΟ είχε στόχο τη σύνδεση της θρησκευτικής συνείδησης με το περιβάλλον. Διοργανώθηκαν συνολικά εννέα συμπόσια για τα οποία δαπανήθηκαν τεράστια ποσά και γίνονταν σε πλοία στον Μισισιπή, τον Νείλο, τον Δούναβη αλλά και την Αρκτική.

Η φωτογραφία (Ν.Μαγγίνας)  που δημοσιεύουμε είναι από  το 8ο Περιβαλλοντικό Συμπόσιο του Οικουμενικού Πατριαρχείου, που διοργάνωσε η «αμαρτωλή» ΜΚΟ τον Οκτώβριο 2009, υπό τον  τίτλο: «Ο Μέγας Ποταμός Μισισιπής: Αποκαθιστώντας την Ισορροπία».
Στο συμπόσιο, εκτός του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, παρέστησαν μεταξύ άλλων, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, οι Μητροπολίτες Γέρων Χαλκηδόνος Αθανάσιος, Ατλάντας Αλέξιος, Γαλλίας Εμμανουήλ, Κορέας Αμβρόσιος, ο Καρδινάλιος Θεόδωρος Μακ Κάρικ, ο Λόρδος Επίσκοπος του Λονδίνου Δρ. Ρίτσαρντ Τσάρτρες, καθώς επίσης και το σύνολο των συνέδρων που συμμετέχουν στο συμπόσιο του Πατριαρχείου.
Σημειώνεται πως το συμπόσιο παρακολούθησαν περίπου 150 θρησκευτικοί λειτουργοί, περιβαλλοντολόγοι, ειδικοί επιστήμονες, πανεπιστημιακοί, μέλη οικολογικών φορέων και δημοσιογράφοι από τις ΗΠΑ , την Ελλάδα (δωρεάν) και άλλες χώρες. 

δείτε περισσότερα »
"Πάρτε κόσμε την Καινή Διαθήκη"!
Ρεπορτάζ | Δημοσίευση: 19/12/2012

ierovima.gr-Γέμισε το κέντρο της Αθήνας από ηλικιωμένες κυρίες που διανέμουν στους περαστικούς, δωρεάν βιβλιαράκια της Καινής Διαθήκης.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην Ελληνική Βιβλική Εταιρία και διανέμει την Καινή Διαθήκη την "μεταφρασθείσα εκ του Ελληνικού υπό του Ορθοδόξου Κληρικού  και Καθηγητού του Εθνικού Πανεπιστημίου αειμνήστου Νεοφύτου  Βάμβα".
Μαζί με την Καινή Διαθήκη μοιράζουν και ένα έντυπο με ένα ποιήμα που τιτλοφορείται "Το δικό μου σταυρό κουβαλούσες" καθώς και ένα μικρό βιβλιαράκι με τίτλο "ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΣΑΣ". Στην τελευταία σελίδα διαβάζουμε:"Διαβάζετε την Αγία Γραφή. Ο λόγος του Θεού είναι παντοτεινός".
 

δείτε περισσότερα »
Άθρησκος ο ένας στους έξι κατοίκους του πλανήτη
Ρεπορτάζ | Δημοσίευση: 19/12/2012

 

Αθρησκος είναι ο ένας στους έξι ανθρώπους στον πλανήτη. Σύμφωνα με έρευνα του αμερικανικού ινστιτούτου Pew, οι άθρησκοι ισοδυναμούν με το 16% του παγκόσμιου πληθυσμού και αποτελούν την τρίτη μεγαλύτερη «θρησκευτική» ομάδα. Οι χριστιανοί είναι η πολυπληθέστερη ομάδα, με 2,2 δισεκατομμύρια πιστούς που αντιστοιχούν στο 32% του παγκόσμιου πληθυσμού. Ακολουθούν οι μουσουλμάνοι με 1,6 δισ., οι ινδουιστές με 1 δισ., ενώ οι βουδιστές αριθμούν περί το μισό δισεκατομμύριο.


 

δείτε περισσότερα »
Ανακοίνωση από την εταιρία ΠΙΝΔΟΣ
Ρεπορτάζ | Δημοσίευση: 19/12/2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΙΝΔΟΣ

 

ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΜΕ ΤΟ HALLAL ΚΑΙ ΤΗΝ « ΠΙΝΔΟΣ»

 

Τα κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ είναι Ελληνικά σφάζονται όπως όλα τα Ελληνικά κοτόπουλα και δεν έχουν καμία σχέση με τελετουργικά και μουσουλμάνους.

Το HALLALχρησιμοποιείται μόνο όταν γίνεται εξαγωγή κοτόπουλων κατεψυγμένων σε τρίτες μουσουλμανικές χώρες.

Τα κοτόπουλα που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά δεν πιστοποιούνται από κανέναν ΜΟΥΦΤΗ και δεν έχουν καμία πιστοποίηση που να έχει σχέση με μουσουλμάνους.

Η ΠΙΝΔΟΣ σε συνεργασία με την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία διανέμει κάθε χρόνο χιλιάδες κοτόπουλα σε φτωχές Ελληνικές οικογένειες.

Οι 500 πτηνοτρόφοι και οι 700 εργαζόμενοι στην ΠΙΝΔΟ είναι όλοι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.    

δείτε περισσότερα »
Γκι, το "αγκάθι του Χριστού"
Ρεπορτάζ | Δημοσίευση: 18/12/2012

Σε πολλά εκκλησιαστικά ημερολόγια, βρίσκουμε την παραμονή των Χριστουγέννων να αναφέρεται ως η ημέρα που οι εκκλησίες είναι δαφνοστόλιστες. Ένα έθιμο που είναι ριζωμένο το ίδιο βαθιά στη σύγχρονη εποχή όπως και στους ειδωλολάτρες ή τους πρώτους Χριστιανούς.
Επίσης ένας παλιός μύθος λέει ότι το καλλωπιστικό φυτό γκι  φύτρωσε για πρώτη φορά στις πατημασιές του Χριστού, όταν αυτός βάδιζε στη γη και τα αγκαθωτά φύλλα του αλλά και οι κόκκινοι καρποί του, συμβολίζουν τα μαρτύρια Του Σωτήρα, λόγος για τον οποίο το γκι λέγεται και το «αγκάθι του Χριστού» σε πολλές γλώσσες της Βόρειας Ευρώπης.

 

δείτε περισσότερα »
Πολιτικό κόμμα από το "Κίνημα του Γέροντος Παϊσίου"-video
Ρεπορτάζ | Δημοσίευση: 18/12/2012

ierovima.gr-Το "Κίνημα των φίλων του Γέροντος Παϊσίου", ίδρυσε το πολιτικό κόμμα "Κίνημα της Ελλάδος", στις 12-12-2012, ημερομηνία που δεν επελέγη τυχαία.

 

""Ιδεολογίες" σαν του νοσηρού Ναζισμού, του Κομμουνισμού, του Σοσιαλισμού, του Νεοφιλελευθερισμού, καταστρέψανε την πατρίδα μας και καταφτώχυναν πνευματικά και υλικά τον λαό μας!   Μονάχα μια σημαία έμεινε όρθια! Δρόμος που κράτησε 1.000 ολόκληρα χρόνια την πιο μεγάλη, φωτεινή και ένδοξη Αυτοκρατορία που είδε ποτέ ο κόσμος! Ο δρόμος του Ενωμένου Ορθόδοξου Ελληνισμού!", διαβάζουμε στη σελίδα του κόμματος στο facebook.

 


Άγνωστο προς το παρόν ποιοί είναι τα ιδρυτικά μέλη, αλλά δεν ανησυχούμε γιατί όπως μας διαβεβαιώνουν πως "φέρνουμε αγάπη! Και όχι εκδίκηση! Δημιουργία και όχι χάος! Κτίσιμο και όχι γκρέμισμα! Αξιοπρέπεια και όχι δουλεία! Συμφιλίωση και όχι διχόνοια! Ειρήνη και όχι εμφύλιο!".

 

Στην διακήρυξή του κόμματος διαβάζουμε ότι έχουν σκοπό "την άμεση οργάνωση του παγκόσμιου Ορθόδοξου Ελληνισμού για την Αναγέννηση της χώρας, βασισμένης στα νάματα των διδαχών και προφητειών του αγίου Γέροντος Παϊσίου, σε  έναν διαρκή αγώνα για την Πίστη, την Πατρίδα και τον Συνάνθρωπο, με στόχο να επιτύχουμε με τη βοήθεια του Θεού, τις πρεσβείες της Υπεραγίας Θεοτόκου και όλων των Αγίων, την Ανάσταση της χώρας και του λαού μας, ώστε το 2021 ο Ελληνισμός να έχει γίνει ξανά ο πρωτοπόρος και δυναμικός πρωταγωνιστής της Οικουμένης, διακόσια χρόνια μετά την μεγαλειώδη Επανάσταση και Παλιγγενεσία του 1821".

δείτε περισσότερα »
Γυμνοί μπροστά στην φάτνη!
Ρεπορτάζ | Δημοσίευση: 18/12/2012

Την κατηγορία της καθύβρισης θρησκεύματος αντιμετωπίζουν δύο αλλοδαποί που συνελήφθησαν τα ξημερώματα στο κέντρο της πόλης των Χανίων.Οι συλληφθέντες βρέθηκαν στις 02:30 μετά τα μεσάνυκτα στην πλατεία της δημοτικής αγοράς όπου βρίσκεται το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του δήμου και η φάτνη της γέννησης του Θεανθρώπου.Ο ένας από αυτούς, έβγαλε τα ρούχα του, στάθηκε μπροστά στη φάτνη, ενώ ο φίλος του τον φωτογράφιζε.Περαστικοί που βρέθηκαν στο σημείο και αντιλήφθηκαν το περιστατικό ειδοποίησαν διερχόμενους αστυνομικούς οι οποίοι συνέλαβαν τους δύο άνδρες.  

δείτε περισσότερα »

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179