Αρχείο Ειδήσεων

Ο Αναστάσιος Μητσιάλης, πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους
Ο Ενορίτης | Δημοσίευση: 16/12/2023

Ο πρέσβης επί τιμή Αναστάσιος Μητσιάλης, θα είναι ο νέος διοικητής του Αγίου Όρους στη θέση του εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου, που υπέβαλε το καλοκαίρι την παραίτηση του, μετά τη λήξη της θητείας του.
Το Προεδρικό Διάταγμα για την τοποθέτηση του κ. Μητσιάλη, θα εκδοθεί τις επόμενες ημέρες, όπως ενημέρωσε τη Βουλή, ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης.

δείτε περισσότερα »
Ι.Μ. Θεσσαλονίκης: Εκδήλωση με νεανικές χορωδίες
Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 16/12/2023

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 15ης Δεκεμβρίου 2023 η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση – Συναυλία της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, στην οποία συμμετείχαν Χορωδίες και Σχήματα, αποτελούμενα από νέους ανθρώπους και παιδιά που συμμετέχουν στις Ενοριακές Κατηχητικές Συνάξεις.
Η Εκδήλωση

δείτε περισσότερα »
Ι.Μ.Διδυμοτείχου: Χειροτονία Διακόνου
Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 16/12/2023

Επί τη μνήμη του Ιερομάρτυρος Αγίου Ελευθερίου, επ’ ονόματι του οποίου τιμάται η Κατακόμβη (Παρεκκλήσιο) του Ιερού Καθεδρικού Ναού Παναγίας Ελευθερωτρίας Διδυμοτείχου, στις 15 του μηνός Δεκεμβρίου ε.έ., ο Σεβ. Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, προέστη των ιερών ακολουθιών

δείτε περισσότερα »
Η Ωραία Πύλη φόντο σε video clip
Απόψεις - Άρθρα - Σχόλια | Δημοσίευση: 16/12/2023

πηγή katanixi.gr Δημοσιεύθηκε από την γνωστή παραγωγή «Heaven Music» ένα τραγούδι με τίτλο «Adeste Fideles». Η σύνθεση του τραγουδιού είναι του Άγγλου παπικού υμνιστή John Francis Wade (1711-1786), οι στίχοι του Γερμανού, παπικού «ιερέα», Ιησουίτη, υμνογράφου και υμνολόγου Joseph Hermann Mohr και το ερμηνεύει η Μαριάννα Μασάντι.

Το βίντεο κλιπ του συγκεκριμένου

δείτε περισσότερα »

Σελίδες : 1