Αρχείο Ειδήσεων

Η Εκκλησία υποφέρει από τα fake news, αλλά...
Απόψεις - Άρθρα - Σχόλια | Δημοσίευση: 01/12/2023

Η παραπληροφόρηση που αφορά σε πρόσωπα της Εκκλησίας ή και στην ίδια την πίστη, για να αντιμετωπιστεί χρειάζεται αγώνα, προσπάθεια και αυτοκριτική, επισήμανε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Φιλόθεος, απευθύνοντας χαιρετισμό και συμμετέχοντας στον διάλογο που έγινε στο πλαίσιο διημερίδας με θέμα «Φαινόμενα Παραπληροφόρησης και Θρησκεία», που διοργάνωσαν το Εργαστήριο

δείτε περισσότερα »
Απαντήσεις σε λειτουργικές απορίες
Απόψεις - Άρθρα - Σχόλια | Δημοσίευση: 01/12/2023

Ένας πνευματικός συμπροβληματισμός σε θέματα λειτουργικής υφής. που απασχολούν και τίθενται κατά καιρούς από πολλούς πιστούς. Στην συνάντηση αυτή, εξετάστηκαν ερωτήματα που επικεντρώνονται στο μυστήριο της θείας Ευχαριστίας, ανοίγοντας κάποιες πτυχές της λειτουργικής ζωής της Εκκλησίας.
Την δεύτερη κατά σειρά

δείτε περισσότερα »
Ονομαστήρια αρχιμ. Φιλάρετου Πρωτοσυγκέλου Ι.Μ. Ηλείας
Ο Ενορίτης | Δημοσίευση: 01/12/2023

Τα ονομάστηριά του άγει σήμερα ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας και Ωλένης Πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης π. Φιλάρετος Σπανόπουλος. Το ierovima.gr εύχεται Χρόνια πολλά και ευλογημένα στον Αρχιμανδρίτη π. Φιλάρετο! Για την ονομαστική σας εορτή Πανοσιολογιώτατε ευχόμαστε τα έτη σας να είναι πολλά και φωτισμένα! Ευχή και προσευχή μας να σας χαρίζει ο Θεός υγεία, δύναμη, πνευματικό πλούτο και πολλά χρόνια, προκειμένου να διαποιμένετε το λαό του Θεού με πνευματικότητα και πνεύμα θυσίας.

δείτε περισσότερα »

Σελίδες : 1