Μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχη στην ορκωμοσία

Ρεπορτάζ | Δημοσίευση: 24/08/2014

Ορκίστηκε το Σάββατο το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, όπως προέκυψε μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο βουλευτής Δημήτρης Σαμπαζιώτης, ο ευρωβουλευτής Νίκος Σαλαβράκος, η γ.γ. του ΥΠΕΚΑ Νάντια Γιαννακοπούλου, ο δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος και οι νεοεκλεγέντες δήμαρχοι Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, Οιχαλίας Αριστείδης Σταθόπουλος και Δυτικής Μάνης Γιάννης Μαραμπέας, ο περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου Νίκος Πατσαρίνος και ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Μίλτος Χρυσομάλλης.

 

Κατά τη διάρκεια της τελετής αναγνώστηκε μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, ο υφυπουργός Αμυνας Γιάννης Λαμπρόπουλος και ολοκληρώθηκε με ομιλία του επανεκλεγέντος δημάρχου Παναγιώτη Νίκα. Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politiki/aftodioikisi/dimoi/item/43475-orkwmosia-kalamata-symboulio