Συγχαρητήρια στον μητροπολίτη από τον συνταγματάρχη

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 18/09/2013

(εκ της Ι.Μ.Φθιώτιδος) Ο Διοικητής του ΚΕΥΠ Συνταγματάρχης(ΥΠ) Βασίλειος Μπέλλος και νέοι Αξιωματικοί του ΚΕΥΠ επισκέφθηκαν τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Νικόλαο σήμερα το πρωί στο Πνευματικό Διοικητικό Κέντρο.

Σκοπός της επισκέψεως ήταν να γνωρίσουν από κοντά το έργο της τοπικής Εκκλησίας και να δουν τις εγκαταστάσεις του νεοεγκαινιασθέντος Πνευματικού και Διοικητικού Κέντρου. Τους αξιωματικούς υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Ποιμενάρχης , ο οποίος τους ενημέρωσε για τις Ποιμαντικές και φιλανθρωπικές δράσεις της Μητροπόλεως για την ανακούφιση των εμπεριστάτων αδελφών μας αλλά και για τις δραστηριότητες που στεγάζονται στο Πνευματικό Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Επίσης ο Σεβασμιώτατος ανέφερε ότι η παρουσία του Στρατού προσφέρει ασφάλεια σε όλους γιατί γνωρίζουμε ότι όποτε χρειαστεί ο Στρατός μας θα υπερασπιστεί τα ιερά και όσια του λαού μας. Εν συνεχεία το λόγο πήρε ο Διοικητής του ΚΕΥΠ Συνταγματάρχης Βασίλειος Μπέλλος ο οποίος εξέφρασε το θαυμασμό του για το επιτελούμενο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως και συνεχάρη το Σεβασμιώτατο για την έντονη δραστηριότητα που επιδεικνύει.

Στο τέλος της συνάντησης ο Σεβασμιώτατος ξενάγησε τον Συνταγματάρχη και τους Αξιωματικούς σε όλους τους χώρους του Πνευματικού Διοικητικού Κέντρου, στην βιβλιοθήκη, στο Αμφιθέατρο, στον Ιερό Ναό του Αγίου Εφραίμ, το Υφαντήριο, τον Ραδιοφωνικό Σταθμό και τους προσέφερε κέρασμα και ευλογίες.


 

Αύριο Πέμπτη θα επισκεφθεί τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας 2η ομάδα Αξιωματικών για τον ίδιο ακριβώς λόγο.