Τελετή ορκωμοσίας από τον μητροπολίτη Γλυφάδας

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 24/07/2013

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια πραγματοποιήθηκε την Tρίτη 23 Ιουλίου 2013, στις εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στην Βάρη Αττικής, η τελετή ορκωμοσίας των νέων Ανθυπολοχαγών, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ.κ. Παύλου.

Τα ξίφη στους νέους Αξιωματικούς του Στρατού Ξηράς επέδωσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος ενώ στους Κυπρίους αποφοίτους τα ξίφη επέδωσε ο Υπουργός Άμυνας της Κύπρου Φώτης Φωτίου.

Παρόντες στην τελετή ήταν επίσης η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώφη Γενημματά, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αθανάσιος Δαβάκης, ο Α' Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Ιωάννης Τραγάκης, ο Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αθάνασιος Τσέλιος. (EUROKINISSI/ΔΝΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΥΠΕΘΑ)