Ο ΙΣΚΕ εφιστά την προσοχή...

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 15/05/2012

Ο Ιερός Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδος ενημερώνει ότι, ανυπόγραφα δημοσιεύματα τόσο του ηλεκτρονικού όσο και του έντυπου τύπου, που παρουσιάζονται ως ειδήσεις και πού αφορούν δήθεν, αποφάσεις του Δ.Σ. του Ι.Σ.Κ.Ε, έχουν ύποπτη προέλευση και δόλιους σκοπούς και φυσικά  δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Οι ανακοινώσεις του  Δ.Σ. του Ι.Σ.Κ.Ε. δημοσιεύονται με επίσημο Δελτίο Τύπου, με ευθύνη του Γραφείου Τύπου καί του ορισθέντος εκπροσώπου του, σε όλα τα Μ.Μ.Ε, καθώς επίσης και στις Ιερές Μητροπόλεις. 

Επειδή δεν είναι δυνατόν κάθε φορά πού δημοσιεύεται ένα κείμενο καί αφορά πληροφορίες ή ειδήσεις για τον Ι.Σ.Κ.Ε. χωρίς την γνώση του αρμοδίου Γραφείου Τύπου, να προβαίνουμε σε ανακοινώσεις ή διαψεύσεις περί των δημοσιευμάτων, παρακαλούμε θερμά να λαμβάνονται υπ΄ όψιν μόνον τα επίσημα Δελτία Τύπου και οι ανακοινώσεις πού φέρουν την υπογραφή του Γραφείου Τύπου του Ιερού Συνδέσμου.

Επίσης το Δ.Σ. καλεί, για άλλη μια φορά, όλους τους Εφημερίους της Πατρίδας μας να γραφούν μέλη στον Ι.Σ.Κ.Ε  ενισχύοντας έτσι την φωνή του, ιδίως σήμερα, που τα γεγονότα τρέχουν και κινδυνεύουμε να βρεθούμε προ εκπλήξεων.

Επίσης ενημερώνουμε όλους τους Κληρικούς της Πατρίδος μας ότι δεν εξέλειπε ο κίνδυνος από τους απατεώνες που απομυζούν χρήματα για να παρέχουν δήθεν τα εφάπαξ των δικαιούχων.

                                               

Αθήνα 14-5-2012

                          

 ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ Ι.Σ.Κ.Ε

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΕΛΛΗΣ