Αρχείο Ειδήσεων

Εκοιμήθη ο πρώην Περιστερίου Χρυσόστομος
Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 07/11/2019

Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης πρώην Περιστερίου Χρυσόστομος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ», λίγο πριν το απόγευμα της 7ης Νοεμβρίου 2019. Ο Μακαριστός νοσηλευόταν στο νοσοκομείο διασωληνωμένος, καθώς ήδη είχε αναφέρει από εχθές το «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ», αποκλειστικά.

δείτε περισσότερα »
Ι.Μ.Σπηλιάς Αγράφων: Εορτή Αγ. Νεκταρίου
Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 07/11/2019

Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 20.30 μ.μ. με 00.30 π.μ. στην Ιερά Μονή Σπηλιάς θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία επ' ευκαιρία της εορτής του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του εν Αιγίνη του Θαυματουργού. Κατά την διάρκεια της Αγρυπνίας θα τεθεί σε προσκύνηση τεμάχιον του Ιερού λειψάνου του Αγίου Νεκταρίου.

δείτε περισσότερα »
Καλή Ποιμαντορία!
Ο Ενορίτης | Δημοσίευση: 07/11/2019

(ΦΩΤΟ Γεωργιος Βασιλείου) Οι νέοι Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος, λίγο πριν αναχωρήσουν για την καθομολόγησή τους ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

δείτε περισσότερα »
Ι.Ν.Αγ. Σπυρίδωνος Πύργου: Η Σύναξη των Αρχαγέλλων Μιχαήλ και Γαβριήλ
Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 07/11/2019

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΠΥΡΓΟΥ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η ΣΥΝΑΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΩΝ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΗΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ «Ἀρχιστράτηγοι Θεοῦ, λειτουργοί Θείας δόξης, τῶν ἀνθρώπων ὁδηγοί,καί ἀρχηγοί Ἀσωμάτωv, τό συμφέροv ἡμῖv αἰτήσασθε, καί τό μέγα ἔλεος, ὡς τῶv Ἀσωμάτων Ἀρχιστράτηγοι».

δείτε περισσότερα »

Σελίδες : 1