Αρχείο Ειδήσεων

Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως: Η Εκκλησία δεν συν-κυβερνά, έχει όμως άποψη βαρύνουσα
Απόψεις - Άρθρα - Σχόλια | Δημοσίευση: 26/11/2020

Με λόγο μειλίχιο, ενωτικό αλλά και ευθύ για τα κακώς κείμενα εντός της Εκκλησίας, ο μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Ανθιμος, στη συνέντευξή του στην «Κ» ζητεί την αυστηρή τήρηση των μέτρων της κυβέρνησης

δείτε περισσότερα »
Η "Εκκλησία του Μαραντόνα"
Ρεπορτάζ | Δημοσίευση: 26/11/2020

ethnos.gr Η «Εκκλησία του Maradona» αποτελεί μια θρησκευτική οργάνωση, που ιδρύθηκε από διακόσιους αφοσιωμένους οπαδούς, στην πόλη Ροζάριο στις 30 Οκτωβρίου 1998, επέτειο των γενεθλίων του, και υπολογίζεται ότι αριθμεί, πλέον, 100.000 πιστούς παγκοσμίως. Ακολουθεί την δική της χρονολογία (το 2008 π.χ. είναι το έτος 48 μ.Ντ.-μετά Diego), διαθέτει τη δική της Βίβλο (την αυτοβιογραφία του Maradona), έχει τους δικούς της Αποστόλους (όσους τον βοήθησαν στην καριέρα του) και τους δικούς της Ιούδες (όσους συγκρούστηκαν μαζί του).

δείτε περισσότερα »
Θεραπεία με πλάσμα ιαθέντων
Ρεπορτάζ | Δημοσίευση: 26/11/2020

Ικανοποιητικά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου, σύμφωνα με σημερινό ιατρικό ανακοινωθέν. Ωστόσο, η είδηση της νοσηλείας του για την αντιμετώπιση της λοίμωξης COVID-19 από τη οποία έχει ασθενήσει, έγινε αφορμή για νέες «θεωρίες συνωμοσίας» περί προνομιακής μεταχείρισης του.

δείτε περισσότερα »

Σελίδες : 1