Αρχείο Ειδήσεων

Άρχισαν οι εγγραφές στην Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μ.Ηλείας
Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 20/09/2018

Από την Ι. Μητρόπολη Ηλείας ανακοινώνεται ότι ήδη άρχισαν οι εγγραφές στην Σχολή Βυζαντινής Μουσικής και από 1ης Οκτωβρίου αρχίζουν τα μαθήματα. Κατά την σχολική χρονιά 2018-2019 θα λειτουργήσουν τα εξής τμήματα της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής: Τμήμα Πύργου: Υπεύθυνος καθηγητής είναι ο κ. Γεώργιος Παπαγεωργίου. Τηλέφωνο επικοινωνίας 26210/23533 η κιν.6372728955.

δείτε περισσότερα »
Εικόνες της Θεοτόκου σε αίθουσες διδασκαλίας
Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 20/09/2018

Ύστερα από σχετικό παρακλητικό αίτημα της Διευθύντριας του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ερμουπόλεως κας Μαρίας Τσαλικίδου και του Συλλόγου Διδασκόντων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ μετέβη σήμερα το πρωί στο Σχολείο και προσέφερε 9 εικόνες της Θεοτόκου, οι οποίες θα αναρτηθούν στις αίθουσες διδασκαλίας.

δείτε περισσότερα »
Η Μεσσήνη υποδέχθηκε την Παναγία την Βουλκανιώτισσα
Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 20/09/2018

Με την παρουσία χιλιάδων πιστών υποδέχτηκε σήμερα η πόλη της Μεσσήνης, την θαυματουργό Εικόνα της Παναγίας της Βουλκανιώτισσας, σε ανάμνηση της διασώσεως της Μεσσήνης και της ευρύτερης περιοχής από θανατηφόρο λιμό. Η υποδοχή της εικόνας πραγματοποιήθηκε στην είσοδο της πόλης από τους Μητροπολίτες Σταγών & Μετεώρων κ. Θεόκλητο και Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο και στη συνέχεια έλαβε χώρα η λιτάνευσή της στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

δείτε περισσότερα »

Σελίδες : 1