Αρχείο Ειδήσεων

Ιερώνυμος από Ύδρα: «Η Ελλάδα ανήκει σε όλους και δεν μοιράζεται»
Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 14/08/2019

«Η Ελλάδα ανήκει σε όλους και δεν μοιράζεται», τόνισε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ύδρας, όπου χοροστάτησε στον μεγάλο πανηγυρικό εσπερινό. Συγχοροστάτησαν ο μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης Εφραίμ και ο επίσκοπος Θεσπιών Συμεών, πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

δείτε περισσότερα »
Πλήθος πιστών στην Ι.Μ. Φραγκαβίλλας στην Αμαλιάδα-φωτο
Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 14/08/2019

Η εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, εορτάστηκε με κάθε μεγαλοπρέπεια και λαμπρότητα στην Παναγία Φραγκαβιλιώτισσα στην Αμαλιάδα . Πλήθος πιστών συμμετείχε στον πανηγυρικό εσπερινό χοροστατούντος του αρχιμανδρίτη Δαμασκηνού Πετράκου και συγχοροστατούντων κληρικών της τοπικής εκκλησίας. Ο εφημέριος της Ι.Μ. Φραγκαβίλλας π. Ασημάκης και οι επίτροποι είχαν φροντίσει για όλα.

δείτε περισσότερα »
Ο μητροπολίτης Χαλκίδος στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου ΠΛΑΤΑΝΑΣ
Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 14/08/2019

Ανακοινούται, εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, ότι λόγω της ενσκηψάσης φοβερής πυρκαϊάς στην περιοχή των Μεσσαπίων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος τροποποίησε το λειτουργικό του πρόγραμμα για την Εορτή της Παναγίας (14 και 15 Αυγούστου), ώστε να ευρεθεί κοντά στους πυροπαθείς κατοίκους της περιοχής.

δείτε περισσότερα »

Σελίδες : 1