Αρχείο Ειδήσεων

Η 7η Γιορτή Μελιού έρχεται στο Ζάππειο!
Ρεπορτάζ | Δημοσίευση: 13/10/2023

Από την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 70 μελισσοκόμοι και παραγωγοί από όλη την Ελλάδα δίνουν ραντεβού στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου συμμετέχοντας στην πιο γλυκιά γιορτή της πόλης!


Ο πιο όμορφος κήπος

δείτε περισσότερα »
Στο «Ενορία εν δράσει» «Ροδοπέταλα Αγάπης»
Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 13/10/2023

Την έναρξη της νέας καλλιτεχνικής χρονιάς γιόρτασε το Ορθόδοξο μουσικό συγκρότημα «Ροδοπέταλα Αγάπης», την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…». Το σχήμα δημιουργήθηκε την περίοδο της καραντίνας, όπου η ανάγκη ακτίνων ελπίδας και νοηματοδότησης των ξαφνικών γεγονότων, δεν άφηναν περιθώρια για αδράνεια.

δείτε περισσότερα »
Πρωτ. π. Σπυρίδων Βασιλάκος: Κλειστή πόρτα της ύπαρξης και ηρωική έξοδος
Απόψεις - Άρθρα - Σχόλια | Δημοσίευση: 13/10/2023

Πρωτ. π. Σπυρίδων Βασιλάκος: Κλειστή πόρτα της ύπαρξης και ηρωική έξοδος Του Σταμάτη Μιχαλακόπουλου / Ι. Ν. Ευαγγελιστρίας Πειραιώς Ο Θεός δίνει πάντα στον άνθρωπο αυτήν την προϋπόθεση, δηλαδή να μπορεί να βγαίνει από τον εαυτό του, να ανοίγεται και να δίνεται. Κι όταν ο άνθρωπος ανοίγεται και δίνεται, τότε πραγματικά είναι η εικόνα του Θεού. Ομιλία με θέμα «Κλειστή πόρτα της ύπαρξης και ηρωική έξοδος», πραγματοποίησε

δείτε περισσότερα »

Σελίδες : 1