Σεραφείμ: «Συκοφαντούμαι αναποδείκτως υπό της Ε.Ε.Δ.Α.»

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 31/08/2011

Εκ της Ι.Μ. Πειραιώς

Το Σωματείο με τον βαρύγδουπο τίτλο «Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου» (Ε.Ε.Δ.Α.) όπως δημοσιεύεται στην σημερινή έκδοσι της Εφημερίδος «ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ» σε ρεπορτάζ της κ. Σοφίας Πακαλίδου προβαίνει σε ανακοίνωσι αναφορικά με την από άμβωνος ομιλία της 14/8/2011 του Σεβ. Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ.κ. ΑΝΘΙΜΟΥ και δράττεται «της ευκαιρίας» να διαστρεβλώσει το λόγο μου και να εξυβρίσει και συκοφαντίσει την ελαχιστότητά μου, αποδίδοντάς μου αναποδείκτως την εξόχως αποκρουστική για Κληρικό και δη Επίσκοπο της Αμωμήτου και Αγιωτάτης Ορθοδόξου Καθολικής του Χριστού Εκκλησίας μομφή του δήθεν «ρατσιστή».

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. ΑΝΘΙΜΟΣ τυγχάνει εγνωσμένος για το αδαμάντινο ήθος, την βαθεία πνευματική συγκρότησι, την αδαπάνητη τεραστία κοινωνική προσφορά του στην Αλεξανδρούπολι και την Θεσσαλονίκην και την ελληνόψυχη κραταιά αγάπη προς την μητέρα Πατρίδα και ασφαλώς δεν έχει ανάγκη ουδεμιάς υπερασπίσεως επόμενος των ηρωϊκών μορφών του Γένους, άνευ της μαρτυρίας και του μαρτυρίου των οποίων όπως άλλωστε είχε αποφασίσει και η 5η ολομέλεια του Κ.Κ.Ε. γεγονός που γενικώς αποσιωπάται, η Θεσσαλονίκη θα ήτο σήμερον το Solounτων Σλαυοβουλγάρων των Σκοπίων, η Θράκη το υπόλοιπον της «Μεγάλης» Βουλγαρίας και η Ήπειρος και η Θεσπρωτία το υπόλοιπον της «Μεγάλης» Αλβανίας. Συνεπώς σε αυτή την χώρα που γέννησε μάρτυρες και ήρωες αλλά δυστυχώς και Εφιάλτες και Νενέκους η διεκδίκηση σήμερα των απαραγράπτων δικαίων του Γένους χαρακτηρίζεται υπό ενίων κύκλων, με ανύπαρκτη κοινωνική αποδοχή, ως δήθεν «ρατσισμός».

Διερωτάται όμως κάθε εχέφρων πως συμπίπτει μυστηριωδώς η στοχοθεσία αποδεδειγμένων ανθελληνικών κύκλων ως λ.χ. των «Σλαυομακεδόνων» των Η.Π.Α. η του γνωστού σιωνιστού GeorgeSorosηγεμονικού μέντορος των Σκοπιανών ψευδομακεδόνων, ο οποίος χρηματοδότησε την συγγραφή από Τούρκους και Κροάτες τετράτομου έργου για την αποδόμησι της ιστορίας των Βαλκανίων, δια του οποίου επεχειρήθη προσφάτως να εκτοπισθεί η αληθινή ιστοριογραφία και στην χώρα μας με τις δηλώσεις διαφόρων αυτοπροσδιοριζομένων ως δήθεν προοδευτικών και ανανεωτών της ελληνικής κοινωνίας;

Συκοφαντούμαι αναποδείκτως υπό της Ε.Ε.Δ.Α. ότι αρθρώνω δήθεν «ρατσιστικό» λόγο για τους μουσουλμάνους ενώ έχω πολλαπλώς urbietorbiδιακηρύξει ότι ουδέποτε στρέφομαι κατά προσώπων, όσον κατάστικτα εκ γεωδών παθών και αν είναι, παρά μόνον κατά των πάσης φύσεως ιδεοληψιών και στρεβλώσεων της αληθείας. Απλή ανάγνωσις του από 7/1/2001 ανακοινωθέντος μου που αναφέρεται στην σφαγή της Κοπτικής κοινότητος της Αιγύπτου, αλλά και της από 11/2/2010 συγκριτικής μελέτης μου επί του Χριστιανισμού και του Μουσουλμανισμού που εδημοσιεύθη σε συνεχείες στην εβδομαδιαία Εφημερίδι «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» και που δεν ηδυνήθησαν οι εκπρόσωποι των Μουσουλμάνων να αποκρούσουν και ευρίσκονται ανηρτημένα στο Διαδίκτυο αποδεικνύει πασιδήλως τα ανωτέρω και συγκεκριμένως ότι ουδέποτε κατεφέρθην κατά των Μουσουλμάνων συμπολιτών η συνανθρώπων μας ως προσώπων αλλά αντιθέτως απέδειξα αμαχήτως από το φερόμενον ως δήθεν ιερόν κείμενον του ισλαμισμού, το Κοράνιον, ότι ο Μουσουλμανισμός αποτελεί κατασκευασμένο συμπίλημα πολιτικοθρησκετικοστρατιωτικής υφής, που ουδεμίαν σχέσιν κέκτηται με την αποκάλυψιν του αιωνίου Θεού και που ενώ δέχεται πλήρως και σαφώς την Μεσσιανική ιδιότητα, του υπό των Προφητών της Π. Διαθήκης προαναγγελθέντος μόνου και αληθούς Μεσσίου Ιησού Χριστού και την υπερφυσική είσοδό Του στην ανθρώπινη ιστορία, αποπειράται ως ο κατεγνωσμένος υπό της Αγίας Α Οἰκουμενικῆς Συνόδου αρχαίος αιρετικός Άρειος και ο εν έτει 1850 αναφανείς νέος αιρεσιάρχης Κάρολος Ράσσελ της ανώνυμης μετοχικής φυλλαδικής εταιρείας «Σκοπιά του Πύργου» των «μαρτύρων του Ιεχωβά», να απομειώσει και να εκμηδενίσει το θεανδρικό πρόσωπο, το κήρυγμα και τον λόγο του ενσαρκωθέντος Υιού του Θεού, αναδεικνυόμενος ούτω ο Μουσουλμανισμός σαφέστατα ως αληθές όργανο του βυθίου και αρχεκάκου δράκοντος, του αισχίστου Εωσφόρου, μισούντος τον ζώντα Θεόν.

Δημοσία εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου προς την Ε.Ε.Δ.Α. δια την εξύβρισί μου και την συκοφαντική μου δυσφήμησι, διότι αξιούμαι ο ελάχιστος και ουτιδανός των ευαγγελικών δωρεών που αναγγέλονται υπό του αιωνίου Θεού εις το κατά Ματθαίον Ευαγγέλιον (5:11-12) «Μακάριοι εστέ όταν ονειδίσωσιν υμάς και διώξωσι και είπωσιν παν πονηρόν ρήμα ψευδόμενοι ένεκεν εμού. Χαίρετε και αγαλλιάσθε ότι ο μισθός υμών πολύς εν τοις ουρανοίς. Ούτω γαρ εδίωξαν τους προφήτας τους προ υμών».

Τέλος μία απλή περιήγησι στα 30 συσσίτια της Μητροπολιτικής μου Περιφερείας στα οποία καθημερινά σιτίζονται 3.000 συναθρωποί μας ανεξαρτήτως της θρησκείας τους, της γλώσσας τους η της εθνικής τους καταγωγής, μεταξύ των οποίων και αρκετοί Μουσουλμάνοι θα καταδείκνυε του λόγου το αληθές.

Ο  ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
+ ο Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙΜ