Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Πειραιώς: Η νεολαία δείχνει το δρόμο

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 10/06/2011

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις που είχε προγραμματίσει η Ενοριακή Επιτροπή Νεότητος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Πειραιώς το Σαββατοκύριακο  4-5 Ιουνίου με την ευκαιρία του «Ευρωπαϊκού έτους Εθελοντισμού» και της εορτής λήξεως των Νεανικών Δραστηριοτήτων της Ενορίας.         
 Την Κυριακή 5 Ιουνίου 2011 στις 20:00 στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού πραγματο-ποιήθηκε μεγάλη εορτή που ήταν και το κλείσιμο των εορταστικών εκδηλώσεων.

Συμμετείχαν, η χορωδία των 22ου  και 24ου  Δημοτικών Σχολείων υπό την διεύθυνση της κ. Μαρίας Βάλβη και τα χορευτικά τμήματα του Ιερού Ναού με υπεύθυνη την κ. Γιώτα Κωνσταντίνου.Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ο Προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Αγίας Τριάδος Πειραιώς π. Δανιήλ Ψωϊνος, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς, οι Βουλευτές κ.κ Δημήτριος Καρύδης και Παναγιώτης Μελάς, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλειος Μιχαλολιάκος, ο Άρχοντας Χαρτουλάριος του Οικουμενικού Πατριαρχείου   κ. Ιωάννης Γερωνυμάκης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ Μελίνα Φύκια, Ευαγγελία Σαρρή-Γώγου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ Νικόλαος Αμοργιανός, Χαράλαμπος Τουμπέκης, Ευστάθιος Κωνσταντούζος, Ζωή Ρούσσου, Σπυρίδων Δριμυλής, Μύρων Καλαϊτζάκης, Ιωάννης Παππάς, ο Γραμματέας του Δήμου Πειραιά κ. Στέλιος Διαμαντίδης, ο υποπλοίαρχος κ. Ψαράκης ως εκπρόσωπος του Κεντρικού Λιμενάρχη Πειραιά, ο πρόεδρος της ένωσης Ελλήνων Καταναλωτών κ. Μιχάλης Τσιφάκης, η διευθύντρια του Χατζηκυριάκειου ιδρύματος Αναστασία Κατσιλιέρη,ο πρώην Αντινομάρχης κ. Άγγελος Καστάνης, ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Βρόντος, ο πρώην Γενικός της ΔΗΡΑΠ κ. Δημήτριος Κρητικός, ο πρώην Διαμερισματικός κ. Γιώργος Μουνδρέας αντιπρόεδρος του Υδραϊκού Συνδέσμου, η Ζωγράφος κ. Ανθή Αντάσουρα, κληρικοί από την Μητρόπολη Πειραιώς και από γειτονικές Μητροπόλεις. Αισθητή και η παρουσία των εθελοντών Σαμαρειτών που με την παρουσία τους προσέφεραν το αίσθημα ασφάλειας στους παρευρισκόμενους.

Συγχαρητήρια σε όλους και κυρίως, στους εθελοντές του Νεανικού και του Φιλανθρωπικού έργου της Ενορίας, για την άψογη διοργάνωση.

Χορηγός των εκδηλώσεων ήταν ο Δήμος Πειραιά και υποστηρικτές το Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, η ΟΛΠ Α.Ε., η Αντιπεριφέρεια Πειραιά,  οι εταιρείες MAXPERRYκαι PIZZA FAN.