"Πολέμιος του Ισλάμ το ierovima.gr"

Απόψεις - Άρθρα - Σχόλια | Δημοσίευση: 09/07/2014

 

Όποιος δεν ασπάζεται το Ισλάμ και επιχειρήσει να ερμηνεύσει με την κοινή λογική το Κοράνιο, χαρακτηρίζεται "πολέμιος του Ισλάμ". Αυτό ακριβώς κάνει ο Αχμάντ Ελντίν, αρθρογράφος ιστοσελίδας "το Ισλάμ για Έλληνες".


Ο Αχμάντ θα πρέπει να γνωρίζει ότι όλα τα ιερά κείμενα, όλων των θρησκειών είναι για να διαβάζονται, να μελετώνται και να ερμηνεύονται. Δεν είναι για να σερβίρονται αλα καρτ. Και σίγουρα όποιος διαφωνεί δεν είναι πολέμιος...Είναι επικίνδυνο να βαπτίζεται κάποιος "εχθρός" επειδή έχει αντίθετη άποψη...

 

Παραθέτουμε την απάντηση του Αχμάντ, σε ανάρτησή του "ierovima.gr":

 

"Απάντηση στις διαστρεβλώσεις του Κώστα Ζαφειρίου (ierovima.gr)

 

 

Διαβάσαμε από το ierovima.gr

 

Στην ιστοσελίδα “το Ισλάμ για Έλληνες” διαβάσαμε άρθρο του Αχμάντ Ελντίν (ισχυρίζεται ότι είναι έλληνας μουσουλμάνος ) με τίτλο:

«Γιατί οι Χριστιανικές τρομοκρατικές οργανώσεις δεν αποκαλούνται «Χριστιανιστικές»;»

Ακολουθεί το άρθρο:

«Στο άκουσμα της πρότασης «τρομοκρατική οργάνωση» τι θα σκεπτόμασταν άραγε; Θα σκεπτόμασταν μια οργάνωση που σφάζει στο όνομα του Ιησού και του αγίου πνεύματος; Φυσικά και όχι. Και είναι πολύ λογικό όταν βομβαρδιζόμαστε καθημερινά από «νέα» για το τι εστί τρομοκρατική οργάνωση. Η τρομοκρατική οργάνωση, για πολλούς, πρέπει να απαρτίζεται από Μουσουλμάνους. Όταν δεν έχουμε Μουσουλμάνους τρομοκράτες τότε η είδηση δεν πουλάει.

Γνωρίζουμε πλέον απέξω και ανακατωτά την Μπόκο Χαράμ, την Αλ Κάηντα, την ISISκαι άλλες παρόμοιες αιρετικές Χαρητζιτικές τρομοκρατικές οργανώσεις. Αλλά ποιος ξέρει και κατά πόσο γνωρίζει τον «αντιστασιακό στρατό του Κυρίου»;

Ο «αντιστασιακός στρατός του Κυρίου» είναι μια Χριστιανική οργάνωση που τα μέλη της λαμβάνουν οδηγίες, όπως υποστηρίζουν, από τον Ιησού και το άγιο πνεύμα. Καθήκον τους είναι να βιάσουν, να σκοτώσουν και να απαγάγουν έτσι ώστε να έλθει το «βασίλειο των Ουρανών». Είναι «αγωνιστές», όπως λένε. [1]

Το μιντιακό κατεστημένο δεν τολμά να περιγράψει την συγκεκριμένη οργάνωση ως «Χριστιανική τρομοκρατική οργάνωση» παρόλο που οι συγκεκριμένοι Χριστιανοί τρομοκράτες συνδέουν τις πράξεις τους με τον Χριστιανισμό και τις διδασκαλίες της βίβλου .

Το μιντιακό κατεστημένο της ψευτο-δημοσιογραφίας, όχι απλά κλείνει τα μάτια στον Χριστιανικό αυτοπροσδιορισμό των τρομοκρατών, αλλά θα μπει και στην διαδικασία να αθωώσει τη θρησκεία του Χριστιανισμού από τις πρακτικές των τρομοκρατών λέγοντας ότι πρόκειται για «αιρετική εγκληματική σέκτα». Τα δυο μέτρα και σταθμά είναι εύκολο να παρατηρηθούν. Από την μια έχουμε «Ισλαμική» οργάνωση από την άλλη δεν έχουμε «Χριστιανική» παρά μόνο εγκληματική «αιρετική» σέκτα.»

gr: Δεν θα σχολιάσουμε επί του παρόντος το άρθρο, απλά θα αντιπαραθέσουμε από την ίδια ισλαμική ιστοσελίδα τα εξής:
Στο λίνκ που ακολουθεί (http://islamforgreeks.org/2012/03/24/myth-islamic-terrorism/) διαβάζουμε αποσπάσματα από το Κοράνιο:
« «Ο Αλλάχ Εχει Απαγορέψει να αφαιρείτε άδικα ζωή ανθρώπου. Αυτό σας Συνιστά και μακάρι να το συλλογιστείτε.»Κοράνιο 6:151
 Το Ισλάμ θεωρεί όλες τις μορφές ζωής ιερές. Ωστόσο, η ιερότητα της ανθρώπινης ζωής, της παρέχεται μια ξεχωριστή θέση. Το πρώτο και πρώτιστο βασικό δικαίωμα του ανθρώπου είναι το δικαίωμα του ζην. Το ένδοξο Κοράνιο λέει:
«Όποιος αφαιρέσει ζωή κάποιου που δεν αφαίρεσε ζωή ή διέφθειρε την γη είναι σαν να σκοτώνει τον κόσμο όλο. Κι όποιος σώσει ζωή είναι να σώζει τον κόσμο όλο.» Κοράνιο 5:32»

 Και καταλήγει:

Διαβάζοντας τα παραπάνω, κάθε λογικός άνθρωπος αντιλαμβάνεται ότι το Κοράνι, επιτρέπει σε μουσουλμάνο να αφαιρεί τη ζωή ανθρώπου, αρκεί να επικαλεστεί ότι «την αφαίρεσε δίκαια». Και τον συλλογισμό αυτό επιβεβαιώνει το παρακάτω που αναφέρεται επίσης στο Κοράνιο: «Όποιος αφαιρέσει ζωή κάποιου που δεν αφαίρεσε ζωή ή διέφθειρε την γη…».

Δηλαδή αν μουσουλμάνος σκοτώσει κάποιον επειδή… αφαίρεσε τη ζωή κάποιου ή «διέφθειρε τη γη», δεν τίθεται θέμα…

 

 

Απάντηση:

 

Κάθε λογικός άνθρωπος αντιλαμβάνεται την απελπισία του κάθε πολέμιου του Ισλάμ, όπως τον Ζαφειρίου, που προσπαθεί να διαστρεβλώσει τα ξεκάθαρα Κορανικά κείμενα. Ο πολέμιος προσπαθεί να μας πει ότι το Κοράνι επιτρέπει στον κάθε Μουσουλμάνο να αφαιρέσει την ζωή του αλλού οπου θεώρει ο ίδιος ότι υπάρχει αδικία.

Φυσικά και κάτι τέτοιο δεν ισχύει μιας και ο Ισλαμικός νόμος ορίζει ότι η θανατική ποινή αποφασίζεται και εκτελείτε από τα κρατικά όργανα μιας Ισλαμικής χώρας και όχι αυθαίρετα από τον κάθε ένα που νομίζει ότι υπάρχει παραβίαση. [1]

Ο Ζαφειρίου απλά προσπαθεί να πείσει τον αναγνώστη ότι κινδυνεύουμε από τους Μουσουλμάνους οι οποίοι μπορεί να μας δολοφονήσουν επειδή θα το θεωρήσουν δίκαιο. Αστεία πράγματα.

Και όπως είχα τονίσει σε παλαιότερο άρθρο:

«…Ακόμα και σε μια Ισλαμική χώρα κανένας Μουσουλμάνος πολίτης δεν έχει δικαίωμα να εκτελέσει Ισλαμικές ποινές η να πάρει τον νόμο στα χέρια του. Αυτόν ακριβώς τον παραλογισμό προσπαθούν να περάσουν οι τρομολάγνοι: Ότι οι Μουσουλμάνοι στην Ευρώπη θα αρχίζουν να κόβουν κεφάλια, χέρια, πόδια γιατί «θέτουν υπεράνω των ευρωπαϊκών νόμων τους θρησκευτικούς τους κανόνες». [2]

Επίσης:

«…η τιμωρία της αποστασίας, καθώς επίσης και άλλοι νόμοι του Ισλάμ ως προς την νομολογία και όχι ως προς την θεολογία και δόγμα, ισχύουν μόνο σε μια Ισλαμική χώρα που εφαρμόζεται ο Ισλαμικός  νόμος. Απαγορεύεται αυστηρά στον οποιοδήποτε Μουσουλμάνο να εκτελεί ποινές του Ισλαμικού δικαίου σε χώρες μη Μουσουλμανικές όπως επίσης απαγορεύεται και στις ίδιες τις Ισλαμικές χώρες να παρεμβαίνει. Διότι ΜΟΝΟ οι αρμόδιοι αναλύουν, κρίνουν, και δικάζουν όπως δικηγόροι, δικαστές, δικαστήρια, αστυνομία, δικαιοσύνη. Ο κάθε Μουσουλμάνος που ζει σε μη Μουσουλμανική χώρα οφείλει να σέβεται και να συμμορφώνεται στο σύνταγμα και στους νόμους της κάθε χώρας. Το δικαίωμα του είναι μόνο ως προς την θεολογία, το δόγμα, και τα λατρευτικά καθήκοντα και όχι στο νομικό δίκαιο.

Οι πολέμιοι του Ισλάμ δεν έχουν επιχειρήματα. Στο μόνο που ελπίζουν είναι το πώς θα τρομάξουν τους ανθρώπους. Και αυτό οφείλεται γιατί εκμεταλλεύονται την άγνοια τους (όπως και οι ίδιοι επικριτές έχουν άγνοια)…»

Άχμαντ Ελντίν

[1] Ιστιδκάρ, κεφ. 7 σελ 146-147

[2] http://ahmadeldin.org/2013/12/22/islamic-law-muslims/

[3] http://islamforgreeks.org/2014/01/14/apostasy-punishment/