Ίδρυμα Νεότητας Αρχιεπισκοπής: Τουρνουά πινγκ-πονγκ για παιδιά

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 16/03/2023

Το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών διοργανώνει Τουρνουά Πινγκ Πονγκ για παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου με τους παρακάτω όρους:

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαιούνται να συμμετάσχουν παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου Κατηχητικών Νεανικών Συντροφιών ανεξαρτήτου επιπέδου και εμπειρίας στο άθλημα του πινγκ-πονγκ.

Κατηγορίες αγωνιζόμενων: Στις 11:00 π.μ.: αγόρια και κορίτσια Δημοτικού, στις 13:20 μ.μ. αγόρια και κορίτσια Γυμνασίου και στις 15:20 μ.μ. αγόρια και κορίτσια Λυκείου

Σύστημα διεξαγωγής αγώνων: Η πρώτη φάση των αγώνων θα διεξαχθεί σε ομίλους (των 3 ή 4 ή 5 παιδιών) ανάλογα με το πλήθος των δηλώσεων συμμετοχής. Η δεύτερη φάση των αγώνων θα διεξαχθεί με σύστημα νοκ-άουτ (knock-out)

Ημερομηνίες και χώρος διεξαγωγής των αγώνων: Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 1 η Απριλίου 2023 στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου Κυνηγού οδού Βουλιαγμένης (Λ. Βουλιαγμένης 126). Σταθμός Μετρό Άγιος Ιωάννης επί της γραμμής 2

Ώρα προσέλευσης: 15 λεπτά πριν την διεξαγωγή των αγώνων.

Κλήρωση: Η κλήρωση των αγώνων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1η Απριλίου 2023 λίγο πριν την έναρξη των αγώνων.

Έπαθλα: Θα απονεμηθούν κύπελλα, μετάλλια και διπλώματα στον πρώτο, δεύτερο και τρίτο κάθε κατηγορίας και μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες.

Δηλώσεις Συμμετοχής: Ηλεκτρονικές εγγραφές στον ακόλουθο σύνδεσμο: 

https://docs.google.com/forms/d/1Lz3k5TgkCus0zZMmfHgw1jROwlpC2VEYah9uw-AArn8/edit 

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους.